- 04.06.2020
- 0.0 Reitingas
- 762 Peržiūros
- Aptarti
Ingredientai
220 g juodos rupios duonos
75 g sviesto
2 želatinos lapeliai = 1 arb. š. želatinos miltelių
200 g marinuotos silkės
1 raudonas svogūnas
3 valg. š. smulkinto laiškinio svogūno
300 ml grietinės
150 g kreminio sūrio.
Recepto gaminimas
Ištirpinkite sviestą. Susmulkinkite duoną iki trupinių. Supilkite sviestą į trupinius. Trupinius suberkite į tortinę formą nuimamais kraštais (24 cm) ir suspauskite pirštais, kad gautumėte vientisą torto pagrindą. Laikykite šaldytuve, kol gaminsite torto viršų.
Nuvarvinkite ir susmulkinkite silkes. Smulkiai supjaustykite svogūną. Sumaišykite silkes, svogūną ir trečdalį laiškinių svogūnų.
Želatiną palaikykite 5 min nedidialiame kiekyje šalto vandens.
Sumaišykite kartu grietinę ir kreminį sūrį. Nedidelį šio mišinio kiekį pašildykite puode ant mažos ugnies.
Ištirpinkite želatiną ir nuimkite nuo viryklės.
Sumaišykite su likusia mase.
Suberkite silkių, svogūno ir laiškinių svogūnų mišinį ir gerai išmaišykite.
Paskleiskite silkės kremą ant duonos trupinių pagrindo ir laikykite šaldytuve bent 3 valandas.
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau