- 18.09.2019
- 0.0 Reitingas
- 1833 Peržiūros
- Aptarti
Ingredientai:
3 kiaušiniai;
5 v.š. cukraus;
1 a.š. vanilės ekstrakto;
250 g. maskarponės sūrio;
žiupsnis druskos;
240 ml. stiprios kavos;
2 v.š. Amaretto likerio;
180 g. biskvitinių sausainių („Damos pirštelių“);
kakavos miltelių pabarstymui.
Gaminimas:
1. Kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių. Trynius su 3 v.š. cukraus, kaitindami garų vonelėje, gerai išsukite el. maišytuvu. Įpilkite vanilės ekstraktą, sudėkite maskarponės sūrį ir gerai išmaišykite.
2. Į baltymus berkite žiupsnį druskos, 2 v.š. cukraus ir išplakite iki putų. Jas po truputį dėkite į jau paruoštą kremą ir palengva maišykite iki vientisos masės. Kremą dėkite į šaldytuvą bent 30 minučių.
3. Indo pagrindą, kuriame formuosite desertą, ištepkite plonu sluoksniu kremo. Po vieną biskvitinį sausainį mirkykite į kavos bei likerio mišinį ir dėkite ant kremo. Apdėję visą pagrindą mirkytais sausainiais, ant viršaus tepkite storesnį sluoksnį kremo. Tą patį kartokite su kitais sluoksniais. Viršutinį kremo sluoksnį apibarstykite kakavos milteliais.
Skanaus!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau