Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » 2019 » Rugsėjo » 20
Medaus tortas „Paryžiaus kokteilis‟ paranormal.lt
20.09.2019, 21:21
Medaus tortas „Paryžiaus kokteilis‟

Įstabiai gardus skanėstas, tortas, gaminamas iš plikytos tešlos ir kremo, pasižymi nuostabiu aromatu ir unikaliu skoniu – jis tiesiog burnoje tirpsta.

Skaityk toliau
Varškės keksas prie arbatos
20.09.2019, 20:38
Varškės keksas prie arbatos

Kiaušinius suplakame su cukrumi, įdedame vaniliną, ištirpdytą sviestą ir gerai išmaišome. Įdedame sodą, paskui varškę ir suplakame iki vientisos masės. Tada įdedame miltus ir dar kartą gerai išplakame. Masę sudedame į kepimo formą, išteptą augaliniu aliejumi.

Skaityk toliau
Aguoniniai lietiniai blynai su įdaru
20.09.2019, 06:42
Aguoniniai lietiniai blynai su įdaru

Išplakite kiaušinius ir 4 šaukštus cukraus, sumaišykite su grietine, aguonomis, cinamonu, pienu ir miltais (kad nebūtų gumuliukų). Iškepkite lietinius kaip paprastai, palaukite, kol truputį atvės ir suminkštės. Tuo tarpu pasidarykite įdarą: ištrinkite varškę su likusiu cukrumi ir bananais. Dėkite paruoštą masę į blynus ir juos sulankstykite vokeliu arba susukite.

Skaityk toliau
Kepti varškėtukai su razinomis
20.09.2019, 06:17
Kepti varškėtukai su razinomis
Išmirkinkite razinas, nupilkite ir apsausinkite. Dubenėlyje šakute gerai išmaišykite varškę, miltus, cukrų, druską, razinas ir kiaušinius. Pabarstykite stalą miltais, ant jų išdėliokite po šaukštą varškinės masės. Kiekvieną masės gumulėlį apvoliokite miltuose iš abiejų pusių ir, formuodami paplotėlius, peiliu įspauskite groteles. Kepkitekeptuvėje ant silpnos ugnies.
Skaityk toliau