- 11.04.2020
- 5.0 Reitingas
- 2703 Peržiūros
- Aptarti
Tikra palaima, su minimaliu kalorijų kiekiu! Tai labai lengvas ir skanus varškės desertas.
Pagal skonį jis primena legendinį tiramisu, tačiau turi mažiau kalorijų, kadangi jam nenaudojamas nei riebus sūris, nei grietinėlė. Dar vienas privalumas – kreme nėra žalių kiaušinių. Mes žinome, kad tai ne visada gali būti saugu. Na ir galiausiai, nereikia ieškoti „Savoiardi“, kitaip dar vadinamus "Damų pirštelis" sausainius, šiam receptui tiks bet kokie smėliniai sausainiai.
O daryti šį desertą paprasčiau nei paprasta! Pradžiuginkite save ir savo artimuosius.
Jums reikės:
- 200 g bet kokių smėlinių sausainių
- 200 g neriebios varškės
- 100 g grietinės
- 50 g cukraus
- 1 arbatinį šaukštelį kavos
- vanilės
- kakavos
Gaminame:
- Blenderyje sumaišome varškę, grietinę, cukrų ir vanilę iki vienalytės masės. Ruošiame kavą. Tirpi net bus geriau.
- Kiekvieną sausainį 5 sekundėms pamerkiame į kavą. Paskui paeiliui dėdami sluoksnius iš sausainių ir kremo, formuojame desertą. Geriau tai daryti stiklinėse. Bus labai gražu. Iš šio kiekio išeis 2 didelės porcijos arba 3 mažesnės.
- Viršų pabarstome kakava per sietelį. Dedame į šaldytuvą nakčiai.
Pusryčiams šis desertas tiesiog puikus! Pateikiu kelis vaizdo įrašus:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau