- 24.05.2020
- 0.0 Reitingas
- 1523 Peržiūros
- Aptarti
Man visiškai nėra svarbu, kuris būna metų sezonas, aš silkę mėgstu gaminti visada. Man jos reikia bent kartą per savaitę. Dažniausiai stengiuosi išmėginti silkę vis kitaip, nes norisi išmėginti kažką naujo. Silkė su bulvėmis man asmeniškai pati tobuliausia pora, kuri niekada nenuvilia, tačiau šį kartą dar prijungiau ir varškės pagardą, kuris čia itin tiko.
Ingredientai:
- varškė: 200 gramų
- grietinė: 1 valgomojo šaukšto
- česnakas: 2 skiltelių
- druska: žiupsnio
- silkių filė: 2
- krapai: pundelio
- raudonieji svogūnai: 0,5
- virtos, apkeptos bulvės: kiek norisi.
Recepto paruošimas:
- Pirmiausia varškę pertrinkite per sietelį.
- Tuomet sumaišykite su grietine ir susmulkintu česnaku.
- Pabarstykite druska ir išmaišykite.
- Tada į lėkštę dėkite virtų, apkeptų bulvių.
- Klokite varškės pagardą.
- Ant jo dėliokite juostelėmis pjaustytą silkės filė ir susmulkintą raudoną svogūną.
- Pabarstykite krapais, patiekite ir skanaukite!
...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau