| 
 
 
 
 
 
 
 2020-05-25, 17:10Švediški mėsos kukuliai Skaityk toliauSumaišykite mėsą, džiuvėsėlius, svogūną, įmuškite kiaušinį ir prieskonius. Suformuokite mažus kukulius. Ištirpinkite 3 šaukštus sviesto ir apkepkite kukulius ant vidutinės temperatūros kol iškeps. Išimkite kukulius ir nupilkite riebalus.
 
 
 
 
 
 
 2020-05-25, 17:10Marcipaniniai rageliai. Gaminčiau dar kartą! Skaityk toliauSupjaustytą sviestą ištrinkite su miltais iki birios masės. Piene ištirpinkite mieles ir įmaišykite į miltų  masę. Kiaušinius lengvai išplakite su druska, pusę kiaušinio palikite bandelių aptepimui, likusius kiaušinius supilkite i miltų masę.
 
 
 
 
 
 
 2020-05-25, 16:43Vokiškas aguonų pyragas Pirmiausia paruoškite trupinių tešlą, nes ji turi atvėsti šaldytuve apie valandą. Sumaišykite sviestą, cukrų ir miltus į dubenį ir minkykite iki vientisos trapios tešlos. Suformuokite rutulį ir įdėkite jį į šaldytuvą.Skaityk toliau
 
 
 
 
 
 
 2020-05-25, 16:43Gardus Draugystės pyragas Kambario temperatūros sviestą išsukite su cukrumi, įdėkite kiaušinį, įmaišykite grietinę ir suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, išminkykite tešlą. Tešlą padalinkite pusiau. Vieną tešlos dalį padėkite į šaldytuvą.Skaityk toliau |