- 25.05.2020
- 0.0 Reitingas
- 1304 Peržiūros
- Aptarti
Ingredientai
- 500 g maltos jautienos
- 170 ml džiūvėsėlių, pamirkytų 1/2 stiklinės pieno
- 1 kiaušinis
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 1/4 arbatinio šaukštelio šviežiai maltų juodųjų pipirų
- 1 nedidelis svogūnas, tarkuotas ir nusausintas
- 1/2 šaukštelio miltų prieskonių mišinio: gvazdikėliai, muskatas ir cinamonas
- 1/4 šaukštelio maltų muskatų
- 4 šaukštai sviesto
- 1 1/2 šaukštų miltų
- 1 stiklinės vištienos sultinio
- 1/2 stiklinės grietinės
- Bruknių ar spanguolių uogienė.
Gaminimas
Sumaišykite mėsą, džiuvėsėlius, svogūną, įmuškite kiaušinį ir prieskonius. Suformuokite mažus kukulius. Ištirpinkite 3 šaukštus sviesto ir apkepkite kukulius ant vidutinės temperatūros kol iškeps. Išimkite kukulius ir nupilkite riebalus. Sudėkite miltus ir likusį šaukštą sviesto į keptuvę. Sumaišykite, supilkite sultinį ir kaitinkite kol sutirštės, apie 2 minutes. Sumažinkite karštį, sudėkite kukulius, įmaišykite grietinę. Pakaitinkite kukulius padaže. Patiekite su uogiene.
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau