- 31.05.2020
- 5.0 Reitingas
- 1233 Peržiūros
- Aptarti
Ingredientai
500 g maltos jautienos
1 skiltelė česnako
1 svogūnas
1 kiaušinis
1 riekė duonos
druska
saulėgrąžų aliejaus
400 g konservuotų pomidorų
400 g kokosų pieno
2-3 morkos
200 g bulvių
150 g šaldytų žirnelių
sauja špinatų lapų
1 šauštelis džiovintų kalendrų.
Porcijų skaičius: 4.5 asmenims
Recepto Gaminimas
Česnako skiltelę smulkiai sukapokite, svogūną smulkiai supjaustykite. Viską pakepinkite įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus.
Nulupkite, supjaustykite morkas ir bulves.
Dubenyje sumaišykite maltą jautieną, česnako ir svogūno mišinį ir išplaktą kiaušinį.
Sudėkite piene išmirkytą ir nusausintą duonos riekę, pagardinkite druska ir pipirais. Iš gautos masės suformuokite nedidelius kukulius, pavoliokite miltuose ir iki rudumo apkepkite karštame aliejuje.
Į puodą suverksite konservuotus pomidorus ir sumaišykite su kokosų pienu, gerai išmaišykite ir užvirkite.
Į padažą sudėkite apkepus kukulius, morkas, bulves ir žirnelius. Puodą uždenkite dangčiu, sumažinkite karštį ir troškinkite apie 25 minutes.
Tuomet sudėkite špinatus, kalendras ir kaitinkite dar keletą minučių. Skanaus.
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau