- 06.06.2020
- 0.0 Reitingas
- 767 Peržiūrų
- Aptarti
Esu bandžius kepti šlauneles, kiekvieną susukti į tešlą, bet daug skaniau kepti visą vištą. gaminčiau dar kartą!
Ingredintai
450 g miltų
1 citrina
1 šaukštas džiovintų šalavijų lapelių
1/2 šaukšto džiovintų čiobrelių lapelių
4 česnako skiltelės
4 šaukštai alyvuogių aliejaus
druskos
pipirų
1,2 kg viščiukas.
Porcijų skaičius: 3-4 asmenims
Recepto gaminimas
Miltus suberkite į dubenį ir pamažu išmaišykite su 25o ml vandens - turite gauti minkštą, tąsią ir ne per daug lipnią tešlą. Uždenkite ir atidėkite į šalį, kol ruošite viščiuką.
Bulvių skustuku nuskuskite citrinos žievelę ir grustuvėlyje sugrūskite su šalavijais, čiobreliais ir česnaku. Įpilkite aliejaus, įberkite druskos ir pipirų. Įtrinkite marinatu viščiuką, taip pat ir jo vidų. Ketvirtį citrinos įdėkite į viščiuko vidų.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių karščio. Paimkite tešlą, iškočiokite lakštą, viščiuką susukite į orui nepralaidų ryšulėlį. Kepkite 1,5 valandos.
Iškepus leiskite viščiukui 15 minučių atvėsti.
Šaltinis: knyga Jamie Oliver "Laimingos virtuvės paslaptys" su savo interpretacijomis.
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau