- 10.05.2020
- 5.0 Reitingas
- 2317 Peržiūrų
- Aptarti
Ingredientai:
- sviestas: 200 gramų
- cukraus pudra: 0,5 stiklinės
- kiaušinių tryniai: 3
- kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
- miltai: 1-1,5 stiklinės
Įdarui:
- varškė: 800 gramų
- kiaušiniai: 4
- cukrus: 1,5 stiklinės
- vanilinis pudingas: 1 pakelio (arba 3 - 4 valgomųjų šaukštų krakmolo)
- vanilės ekstraktas
- konservuoti persikai: 1 didelės skardinės
Viršui:
- kiaušinių baltymai: 3
- cukrus: 0,5 stiklinės
Recepto paruošimas:
- Pirmiausia kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų.
- Patarimas: Žemiau esančiame video galite matyti kaip lengvai atskirti kiaušinių trynius nuo baltymų, neturėdami specialaus tam skirto įrankio.
- Tada kambario temperatūros sviestą išsukite su cukraus pudra ir kiaušinių tryniais iki vientisos masės.
- Sudėkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir gerai išmaišykite. Tešla gaunasi gana tiršta. Ją sukrėskite į kepimo skardą ir išlyginkite.
- Įdaras. Kiaušinius išplakite su cukrumi, sudėkite pudingo miltelius (arba krakmolą), varškę ir vanilę ir gerai išmaišykite iki vientisos, be varškės gumuliukų, masės. Supilkite viską į skardą ant tešlos.
- Persikus supjaustykite ir sudėkite ant varškės.
- Dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių temperatūros ir kepkite maždaug 45 minutes.
- Tuomet ant viršaus sudėkite kiaušinių baltymus, gerai išplaktus su cukrumi, vėl dėkite į orkaitę ir dar kepkite maždaug 15 minučių.
- Miltų į tešlą galima dėti ir šiek tiek daugiau ir tešlą paminkyti, iškočioti ir iškloti ja kepimo skardą, bet man, nemėgstančiai minkymų ir kočiojimų, šitas variantas daug labiau prie širdies. Tad naudojau kreminę varškę ir kukurūzų krakmolą. Skanaus!
...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Temos
Susijusios naujienos
Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
TAIP PAT SKAITYKITE:
17.12.2024 laikas 17:45 Receptai Mieliniai blynai: lengvas ir skanus receptas jūsų pusryčiams
Skaityti daugiau
16.12.2024 laikas 10:05 Receptai Skanūs virtinukai su bulvėmis ir šonine – paprastas receptas
Skaityti daugiau
18.12.2024 laikas 09:52 Rauginti kopūstai: nauda, vartojimo rekomendacijos ir atsargumo priemonės
Skaityti daugiau
17.12.2024 laikas 17:54 Peilių tikrinimo sezonas? Vokietijos policija kalėdinėje mugėje iš pagyvenusios moters konfiskavo kišeninį peiliuką
Skaityti daugiau
17.12.2024 laikas 16:08 Atpalaiduojantis Jūros Bangų Garsas Miegui, Meditacijai, Poilsiui
Skaityti daugiau