- 2020-05-10
- 5.0 Reitingas
- 2751 Peržiūr
- Aptarti
Ingredientai:
- sviestas: 200 gramų
- cukraus pudra: 0,5 stiklinės
- kiaušinių tryniai: 3
- kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
- miltai: 1-1,5 stiklinės
Įdarui:
- varškė: 800 gramų
- kiaušiniai: 4
- cukrus: 1,5 stiklinės
- vanilinis pudingas: 1 pakelio (arba 3 - 4 valgomųjų šaukštų krakmolo)
- vanilės ekstraktas
- konservuoti persikai: 1 didelės skardinės
Viršui:
- kiaušinių baltymai: 3
- cukrus: 0,5 stiklinės
Recepto paruošimas:
- Pirmiausia kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų.
- Patarimas: Žemiau esančiame video galite matyti kaip lengvai atskirti kiaušinių trynius nuo baltymų, neturėdami specialaus tam skirto įrankio.
- Tada kambario temperatūros sviestą išsukite su cukraus pudra ir kiaušinių tryniais iki vientisos masės.
- Sudėkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir gerai išmaišykite. Tešla gaunasi gana tiršta. Ją sukrėskite į kepimo skardą ir išlyginkite.
- Įdaras. Kiaušinius išplakite su cukrumi, sudėkite pudingo miltelius (arba krakmolą), varškę ir vanilę ir gerai išmaišykite iki vientisos, be varškės gumuliukų, masės. Supilkite viską į skardą ant tešlos.
- Persikus supjaustykite ir sudėkite ant varškės.
- Dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių temperatūros ir kepkite maždaug 45 minutes.
- Tuomet ant viršaus sudėkite kiaušinių baltymus, gerai išplaktus su cukrumi, vėl dėkite į orkaitę ir dar kepkite maždaug 15 minučių.
- Miltų į tešlą galima dėti ir šiek tiek daugiau ir tešlą paminkyti, iškočioti ir iškloti ja kepimo skardą, bet man, nemėgstančiai minkymų ir kočiojimų, šitas variantas daug labiau prie širdies. Tad naudojau kreminę varškę ir kukurūzų krakmolą. Skanaus!

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Temos
Susijusios naujienos
Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
TAIP PAT SKAITYKITE:
2025-11-19 laikas 14:31 Receptai Tarybinių laikų šniceliai su kreminiu padažu: autentiškas receptas, kalorijos, maistinė vertė ir sveikatos nauda 2025 metais
Skaityti daugiau
2025-11-19 laikas 11:23 Receptai Orkaitėje kepta višta su obuoliais ir bulvėmis: sultingas receptas, maistinė vertė ir nauda sveikatai
Skaityti daugiau
2025-11-19 laikas 10:03 Receptai Kiaulienos Sprandinės Kepsniai Orkaitėje su Bulvėmis, Morkomis, Svogūnais ir Sūriu – Tikras Kalėdinis Hit'as Šeimoje
Skaityti daugiau
2025-11-21 laikas 18:40 Sirijos paauglys teisiamas už ispanų turisto gerklės perpjovimą Berlyno holokausto memorialo teritorijoje
Skaityti daugiau
2025-11-21 laikas 17:39 Erškėtrožių aliejus veidui: natūralus būdas sumažinti raukšles ir atgaivinti odą (2025)
Skaityti daugiau
2025-11-21 laikas 16:47 Natūralus baltasis triukšmas foninei muzikai ir atsipalaidavimui
Skaityti daugiau
2025-11-20 laikas 20:35 Aiškiaregys Kšistofas Jackovskis apie pasaulį po 10 metų ir apie darbo stovyklas Skynet
Skaityti daugiau

