Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Ligos, Mutacijos » 2022 » Liepos » 22

KITAS NFL žaidėjas mirė "staiga ir netikėtai

Praėjusią savaitę "staiga ir netikėtai" mirė dar vienas visiškai sužalotas NFL žaidėjas, todėl gydytojai ir medicinos specialistai "nesupranta" jo mirties priežasties.

Naujausias įtartinomis aplinkybėmis miręs sportininkas - buvusi Notre Dame futbolo žvaigždė Paulas Duncanas (Paul Duncan). Skirtingai nuo daugumos tokių su injekcijomis susijusių mirčių, kai mirties priežastis oficialiai neatskleidžiama, P. Duncano mirties priežastimi įvardijamas širdies sustojimas. Tuo metu jam buvo 35 metai.

Thelibertydaily.com praneša: kurį laiką atrodė, kad kiekvieną savaitę pranešame apie jaunas ir sveikas įžymybes ir sportininkus, nukentėjusius nuo, kaip manome, nepageidaujamų reakcijų į Covid-19 "vakcinas". Pastaruoju metu atrodo, kad kiekvieną savaitę turime pranešti apie daugiau nei vieną ar dvi, ir tai žinant, kad kai kurias iš jų greičiausiai praleidžiame.

Kitaip tariant, darosi vis blogiau.

Naujausias sportininkas, miręs keistomis aplinkybėmis, - buvusi Notre Dame futbolo žvaigždė Polas Dankanas (Paul Duncan), trumpai žaidęs ir Denverio "Broncos" komandoje. Kitaip nei daugeliu šių atvejų, kai mirties priežastis neskelbiama, mes turime informacijos apie P. Duncaną. Jis mirė sustojus širdžiai. Tačiau šis konkretus atvejis mums kelia nerimą ir gali būti susijęs su vakcina, nes jis buvo vyresnio amžiaus. Tuo metu jam buvo 35 metai.

Kaip įprasta, nėra jokių žinių apie jo skiepijimo būklę.

Remiantis jo žmonos pareiškimu:

"Vakar, penktadienį, liepos 15 d., Pauliui sustojo širdis, kai jis bėgiojo mūsų kaimynystėje", - per "Instagram" pasidalijo Ellen Duncan. "Šiandien konstatuota jo smegenų mirtis. Atliksime medicininę ekspertizę, kad išsiaiškintume mirties priežastį".

"Jo kūnas bus paaukotas žmonėms, kuriems reikia organų, ir medicinos tyrimams", - sakė Ellen. "Dėkojame už jūsų maldas ir palaikymą."

Kraujo krešulių ir mikrotrombų, kuriuos sukėlė "Covid" injekcijos, rasta šokiruojančiam skaičiui žmonių. CDC pateiktais VAERS duomenimis, širdies sutrikimų, įskaitant miokarditą ir širdies sustojimą, atvejai yra dažniausios nepageidaujamos reakcijos į šias injekcijas. Deja, niekas korporacinėje žiniasklaidoje ar vyriausybėje nenori apie tai kalbėti.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
12.09.2018 laikas 12:18 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Leukomos gydymui

Liaudies medicinos patarimai - kaip būti sveikiems ir išsaugoti sveikatą. Leukoma liaudies medicinoje, Leukoma, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo leukomos, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicin...

Skaityti daugiau

20.06.2019 laikas 06:02 Receptai – Patiekalai Baklažanai su česnaku

Baklažanai ne visada gali būti skanūs, net galima pasakyti, kad jie tik mėgėjams. Tačiau viskas slypi teisingame jų paruošime. Mes skubame pasidalyti su jumis tokios įdomios daržovės paruošimo receptu, kad ji gali būti tokia sk...

Skaityti daugiau

20.12.2017 laikas 16:10 Receptai – Patiekalai Trynių kaukė pleiskanojančiai, vystančiai odai
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: sausos veido odos. Ingredientai: Kiaušinio trynys, Tamsaus medaus, Aliejaus, Citrinos sulčių, Avižinių miltų.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
07.05.2024 laikas 06:24 Gegužės 7 d. horoskopas: Šiandien Mėnulis įeina į Jaučio ženklą ir mes ieškosime patogių sąlygų
Šiandien Mėnulis yra Jaučio ženkle, šiame ženkle Mėnulis yra stiprus, pasitikintis savimi, siekia komforto, jaukumo ir grožio. Ir mes su jumis kartu su Mėnuliu šiandien ieškosime sau patogių sąlygų (vietos, kur būtų patogiau, minkščiau, gražiau ir t....

Skaityti daugiau

06.05.2024 laikas 19:42 Visiems pasiekiamos vaistingosios piktžolės - dilgėlės
Pavasaris ir vasara - tinkamas laikas rinkti ir ruošti vaistinius augalus, kuriuos galėsite naudingai panaudoti ištisus metus. Ir ne vien tik ruošdami gydomuosius preparatus, bet ir gamindami salotas, ragu ir kitus patiekalus bei arbatas...

Skaityti daugiau

06.05.2024 laikas 19:22 Visiems pasiekiamos vaistingosios piktžolės - kiaulpienės

Pavasaris ir vasara - tinkamas laikas rinkti ir ruošti vaistinius augalus, kuriuos galėsite naudingai panaudoti ištisus metus. Ir ne vien tik ruošdami gydomuosius preparatus, bet ir gamindami salotas, ragu ir kitus patiekalus bei arbatas.

...

Skaityti daugiau