Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Rugpjūčio » 8

Atleidusi neskiepytus darbuotojus, "Hershey's" sako, kad negali pagaminti pakankamai saldainių Helovinui - kaltina Putiną

Jei vėliau šį rudenį dar bus atpažįstama Amerika, galite tikėtis, kad savo vaiko Helovino maišelyje išvysite kur kas mažiau saldainių.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

Remiantis pranešimais, "The Hershey Company" susiduria su "pajėgumų apribojimais", dėl kurių artimiausiais mėnesiais labai sumažės saldainių gamyba, todėl paklausa viršys pasiūlą. Supraskite: Dėl savo pačios sukeltų problemų "Hershey's" kaltina Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną.

Prisimenate, metų pradžioje "Hershey's" atleido visus neskiepytus darbuotojus, todėl atsirado darbuotojų trūkumas. Dabar bendrovės generalinė direktorė Michele Buck nori kaltinti V. Putiną, "tiekimo grandinės problemas" ir visus kitus, išskyrus ją pačią, dėl to, kad "Hershey's" žlunga.

Šiuos ir kitus melagingus kaltinimus kitiems dėl savo įmonės likimo M. Buck išsakė per neseniai vykusį pokalbį su investuotojais dėl ketvirčio pajamų. Trumpai tariant, "Hershey's" neturės pajėgumų išlaikyti gamybos apimtis artėjant labiausiai apkrautai šventei, nes prieš tai užsiėmė medicininiu fašizmu prieš savo neapsikentusius darbuotojus.

"Turėjome strategiją, pagal kurią pirmenybę teikėme kasdieniam, lentynose esančiam prieinamumui", - per pokalbį teigė Buckas, paaiškindamas, kad bendrovė naudoja tą pačią įrangą tiek kasdienių, tiek specialių šventinių gaminių gamybai. (Susiję: Prisimenate, kai "Hershey's" buvo pagauta neteisėtai nustatinėjanti kainas?)

"Tai buvo sunkus sprendimas suderinti tai su metų laikais, tačiau manėme, kad tai tikrai svarbu. Taigi tokį pasirinkimą turėjome padaryti. Turėjome galimybę tiekti daugiau Helovino saldainių, bet negalėjome jų tiekti."

Kuo Rusija kalta, kad "Hershey's" atleido visus neskiepytus darbuotojus?

Vartotojų įsitraukimas į "Hershey's" veiklą, atsižvelgus į visas aplinkybes, pasak Buck, turėtų išlikti didelis. Problema ta, kad bendrovė nebeturi pajėgumų, kaip tai užtikrinti, nes "atleido" neskiepytus darbuotojus.

Nuo šiol, nurodė Buck, "Hershey's" "negalės visiškai patenkinti vartotojų paklausos dėl ribotų pajėgumų" - taip ji ir kiti "Hershey's" vadovai bando pripažinti, kad ji ir kiti "Hershey's" vadovai padarė didelę klaidą.

Buck tikisi, kad per Heloviną ir Kalėdas "Hershey's" pasieks "didelį vienženklį augimą", ir sako, kad jaučiasi "tikrai gerai". Ji užsiminė, kad galbūt tuo metu net bus daugiau pajėgumų.

Ar "Hershey's" planuoja samdyti daugiau darbuotojų, kad patenkintų paklausą? O gal geriau šį klausimą formuluoti taip: ar "Hershey's" sugebės rasti norinčių dirbti bendrovėje šventiniu laikotarpiu, kurie dar neserga ir nemiršta nuo Fauci gripo skiepų?

Atrodo, kad Buck mano, jog taip gali nutikti, o kaltę dėl bendrovės nuosmukio perkelia Putinui ir "Rusijos invazijai".

"Manau, kad apskritai toliau matome sunkumus visoje tiekimo grandinėje", - teigė Buck.

"Dabar pradedame pastebėti didesnius rūpesčius, susijusius su ingredientų trūkumu, dėl kurių reikia pasitelkti įvairius tiekėjus, kurių sąnaudos ir kainos yra didesnės, kad būtų užtikrinta gamyba."

Per Helovino sezoną "Hershey's" parduoda net 10 proc. visų metinių pardavimų. Jei bendrovė nesugebės patenkinti paklausos (o tai, atrodo, tikėtina), ji susidurs su dideliu pajamų sumažėjimu, o tai neabejotinai domina akcininkus.

"Tai ta pati bendrovė, kuri maždaug prieš 15 metų beveik užsidarė, nes nesugebėjo išsiaiškinti, kaip įdiegti naują įmonės sistemą (SAP)", - rašė "The Epoch Times" komentatorius.

"Esu tikras, kad "Nestlé" ir "Mars" sugalvos, kaip pasinaudoti šios bendrovės nekompetencija".

Kitas rašė, kad kadangi Hershey's atleido savo neskiepytus darbuotojus ir taip pademonstravo medicininę tironiją, vartotojai turėtų padaryti tą patį - atleisti Hershey's ir nebepirkti jokių jos produktų.

Naujausias žinias apie vykstantį Vakarų civilizacijos žlugimą galite rasti svetainėje Collapse.news.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
30.06.2019 laikas 09:33 Receptai – Patiekalai Keptuvėje kepti kiaulienos šonkauliukai
Labai paprastas kiaulienos šonkauliukų receptas. Kiaulienos šonkauliukai labai skanūs patiekti su virtomis bulvėmis ir mėgstamomis daržovių salotomis. Skanaus!

Skaityti daugiau

18.07.2019 laikas 15:17 Receptai – Patiekalai Keptos voveraitės

Gaminame namuose. Keptos voveraitės

Skaityti daugiau

11.09.2018 laikas 09:59 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai gydant naktinį šlapinimasi

Naktinis šlapinimasis liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai gydant naktinį šlapinimasi, receptai nuo šlapinimosi, liaudiški patarimai gydant ligas, naktinis šlapinimasis, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vais...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
30.04.2024 laikas 17:45 12 pagrindinių požymių, kad vyras yra nelaimingas santuokoje
Nelaimė santuokoje gali būti panaši į bandymą išspręsti galvosūkį. Kalbėsime apie devynis ženklus, kurie gali rodyti, kad vyras jaučiasi nelaimingas santuokoje. Šiuos požymius ne visada lengva pastebėti, tačiau jie yra tarsi mažos užuominos, pranešan...

Skaityti daugiau

30.04.2024 laikas 15:23 "AstraZeneca" gali sumokėti 255 mln. svarų sterlingų už "nekokybišką" vakciną "Covid", gali sukelti retą šalutinį kraujo krešulių poveikį

Kompanijai "AstraZeneca" gali tekti sumokėti iki 255 mln. svarų sterlingų kompensaciją, nes buvo nustatyta, kad jos vakcina "Covid" sukelia labai retą šalutinį kraujo krešulių poveikį, pranešė "DailyMail".

...

Skaityti daugiau

30.04.2024 laikas 09:35 Žmonės, kurie atmetė nuodingus depopuliacijos švirkštus, dabar priversti rūpintis naiviomis masėmis, kurios tuos švirkštus priėmė
Kai pandemijos įkarštyje masėms buvo pradėti leisti eksperimentiniai COVID-19 skiepai, daugelis žmonių labai nenoriai leidosi skiepijami nepatikrintomis vakcinomis. Kai kurie vėliau pasidavė bendraamžių spaudimui dėl viešų kampanijų, gėdinančių juos,...

Skaityti daugiau