- 18.07.2019
- 0.0 Reitingas
- 1130 Peržiūrų
- Aptarti
Keptos voveraitės receptas
Ingredientai:
Voveraitės - ~1 kg;
Svogūnas - 1 vnt.;
Česnakas - 3 skiltelės;
Švieži žalumynai (petražolės, krapai);
Sviestas;
Augalinis aliejus;
Druska, malti juodieji pipirai.
Gaminame namuose. Keptos voveraitės
Voveraites nuvalome, nuplauname. Svogūną ir česnaką susmulkiname. Į keptuvę dedame sviesto, pilame aliejaus, beriame svogūną ir česnaką ir pakepiname. Kepame ant labai mažos ugnies, kad nepradėtų degti. Kai svogūnas suminkštės, į keptuvę dedame voveraites, išmaišome ir kartais pamaišant troškiname savo sultyse apie 20 minučių. Kai sultys išgaruos, dedame dar gabalėlį sviesto ir apkepiname. Baigiant kepti paskaniname druska, pipirais.
Žalumynus susmulkiname ir dedame į keptuvę ant voveraičių. Išmaišome, uždengiame dangčiu ir paliekame munutėlę pastovėti. Skanaus!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau