Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2015 » Rugpjūčio » 04

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


04.08.2015, 22:22
Pasąmonės Galios Peržiūrų (3089)

Ar neteko patirti apsunkimo, mieguistumo jausmo, galvos skausmo ar nepaaiškinamo nuovargio vos valanda ar net trumpiau pabendravus su artima drauge ar kolega darbe, o gal net pačiais artimiausiais namiškiais? Daugumai žmonių labai pažįstamas energetinio išsekimo jausmas, atsirandantis po aštraus konflikto, skandalo, nuoširdaus ir „už širdies griebiančio“ pokalbio. Labiau pastebimas ne emocinis sudirgimas, o energijos netekimas. Greičiausiai tapote energetinio vampyro auka.

Sužinok daugiau ...
04.08.2015, 22:01
Kosmosas Peržiūrų (2588)

Praėjo vos 380 metų po to, kai Katalikų bažnyčia pasmerkė Galileo Galilėjų už teiginius, esą Žemė nėra Visatos centras. Dabar Vatikanas gerokai nuolankiau vertina astronomų ir kitų mokslininkų atradimus, o naujame vyriausiojo popiežiaus astronomo, tėvo Jose Funeso pareiškime nurodoma, kad ateiviai iš tiesų gali egzistuoti.

Sužinok daugiau ...
04.08.2015, 13:41
Gamtos Paslaptys Peržiūrų (2235)

Baisią juodą figūrą nufotografavo El Paso gyventojas. Žmogus, kuris įamžino nuotraukoje šį keistą juodą daiktą objektą virš El Paso, sako, kad fotografavimo metu nieko keisto nepastebėjo. Nuotraukos autorius pasakoja, išėjo nufotografuoti gražius debesis saulėlydžio metu. Po 20 minučių, jis padarytas nuotraukas, parodė savo žmonai. Kai jie peržiūrinėjo padarytas nuotraukas, vienoje nuotraukoje pastebėjo tamsią, išsiliejusią figūrą skrendančia danguje.

Sužinok daugiau ...
03.08.2015, 23:00
NSO, Ateiviai Peržiūrų (2213)

Entuziastai įamžino neatpažinta skraidantį objektą praskrendanti netoli keleivinio lėktuvo. Kaip praneša informacija išplatinęs šaltinis, įrašas buvo padarytas liepos 7d. Šiame vaizdo įraše matome, kaip keistas objektas pralenkia lėktuvą, kuris pakilo iš oro uosto Niujorke.

Sužinok daugiau ...