Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Liepos » 19

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


19.07.2017, 20:33
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (8482)

Liežuvis – tai burnos ertmėje esantis virškinimo sistemos organas, jo pagrindinės funkcijos – maišyti maistą su seilėmis, padėt įstumti maistą į gerklę ir kramtant stumti link dantų. Taip pat liežuvis yra svarbus kalbai. Turbūt daugeliui šios liežuvio funkcijos yra žinomos, bet ar žinojote, kad liežuvis gali būti puikus jūsų sveikatos būklės diagnostikos įrankis, kuris gali parodyti bendrą jūsų sveikatos būklę ir sveikatos sutrikimus tam tikrose organizmo vietose. Liežuvis gali pasakyti ar maistas per naktį buvo suvirškintas tinkamai, ar švari jūsų gaubtinė žarna, ar jūsų organai yra „laimingi“, ar jūs jaučiate daug nerimo, ar baimės, ar netgi padėti diagnozuoti ligą. Jei jūs niekada nežiūrėjote į savo liežuvį, tai turėtų būti pirmas dalykas, ką padarysite ryte, dar prieš dantų valymą ar valgymą. Jums reikia atkreipti dėmesį į liežuvio spalvą, formą ir paviršių.

Sužinok daugiau ...
19.07.2017, 19:28
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (15964)

Galbūt pastebėjote, kad daugiau nei iki šiol jaučiatės pavargę, susiduriate su virškinimo ar tuštinimosi problemomis, galbūt vargina blogas burnos kvapas, ar dažniau nei įprastai sergate? O gal pamatėte, jog ant liežuvio kaupiasi baltos apnašos ar be perstojo norite saldumynų? Skaitykite, apie ką gali įspėti šie ir dar daugiau simptomų.

Sužinok daugiau ...
19.07.2017, 19:04
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (8018)

Ciberžolė – tai daugiametis imbierų šeimos augalas, augantis Pietvakarių Indijoje. Dažniausiai ciberžolės naudojamos kaip milteliai (jie gaminami ciberžolės šaknis pavirus apie 30–45 min., tuomet jos džiovinamos orkaitėje ir sumalamos) įvairiems patiekalams gardinti.

Sužinok daugiau ...
19.07.2017, 18:50
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2394)
Panevėžiečio Valdemaro Žvirblio (52 m.) rankose iš medžio atgyja angelai, šventieji. Vyro mintys sukasi apie artėjančią parodą - ji jam padeda užmiršti vėžį. „Dar gyvensiu, dar ilgai drumsiu vandenį“, - linksmai atsikerta vyras, kai žmona Rasa Žvirblienė teiraujasi apie jo sveikatą.
Sužinok daugiau ...