Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Gruodžio » 18

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


18.12.2017, 22:28
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2556)

Česnakų teikiama nauda – ne naujiena. Tačiau apie efektyviausius jų vartojimo būdus vargu ar daugelis žino. Visų pirma derėtų žinoti, kad česnakus kaitinant, t. y. termiškai apdorojant, prarandama svarbiausia jų gydomoji medžiaga alicinas. Tad, nors česnakai dažnai naudojami sriuboms, troškiniams ir kitiems karštiesiems patiekalams gardinti, taip vartojami jie ne tokie vertingi. Alicinas išskiriamas tada, kai česnakai kramtomi, pjaustomi ar tarkuojami. Kuo smulkiau česnakai supjaustomi ir kuo ilgiau (apie 5–10 minučių) jie sąveikauja su oru, tuo daugiau išsiskiria veikliųjų medžiagų.

Sužinok daugiau ...
18.12.2017, 20:42
Civilizacijos Paslaptys Peržiūrų (8575)

Šį straipsnį negalima traktuoti kaip istorinį ar mokslinį faktą, o tik kaip Platono istorijos perpasakojimą. Tikėti ar netikėti legenda apie Atlantidą - tai kiekvieno asmeninis reikalas. Mokslas kol kas negali pateikti tikslių atsakymų apie Atlantidą, tačiau pradingę miestai buvo praeityje surandami, bus surandami ateityje. Kada nors tai gali nutikti ir su legendine sala.

Sužinok daugiau ...
18.12.2017, 19:36
Pasaulio Šeimininkai Peržiūrų (3221)
Tačiau niekas net neabejoja tokių slaptųjų draugijų įtaka pasaulio istorijai: masonai, rozenkreiceriai, „Iliuminatai“, „Kukluksklanas“, „Auksinė aušra“, „Tulės draugija“, „Ananerbė“ (vok. „Ahnenerbe“ - „Protėvių palikimas“) ir kitos draugijos neliko nuošalyje nuo pasaulyje vykstančių įvykių.
Sužinok daugiau ...
18.12.2017, 13:16
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1700)
Sergant Alzhaimeriu, vėžiu pastebimi uždegiminiai procesai. Būtent kanapės padeda tuos uždegiminius procesus numalšinti. Žinoma, negali būti, kad gydome vėžį ir galvojame, kad su kanape išsigydysime. Ne, tiesiog prevenciškai galima naudoti prasidėjus uždegimams, kurie paskui pereina į tas baisias ligas. Galime naudoti kanapes ir pasiekti gerų rezultatų.
Sužinok daugiau ...