Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2018 » Kovo » 08

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


08.03.2018, 22:10
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1681)

Apie glitimą pastaruoju metu kalbama daug. Jis gali būti labai pavojingas, sergant celiakija. Tačiau kai kurie pataria glitimo suvartojimą riboti ir dėl kitų priežasčių, pavyzdžiui, norint numesti svorio, turėti gražesnę odą. Norint geriau jaustis, svarbu maisto įvairovė, todėl idėja kartais atsisakyti glitimo turtingų kviečių gaminių ir rinktis kitokius produktus yra tikrai nebloga! Geriausia, kad net atsisakius glitimo, galima maitintis skaniai ir sveikai!

Sužinok daugiau ...
08.03.2018, 18:46
Hipotezės Peržiūrų (2016)

Laiko klausymas, kada žmoniją, dėl maisto pramonės neišmanymo, visą žmoniją pavers vienalytę asmenybę "Hermafroditas", nebelis, vyro, moters... o vaikai bus "gimdomi" inkubatoriuje. Galite su mano nuomone nesutikti, bet kažkaip visi faktai šiuo metu pastebimi... (MeToo, Hermafroditas, vyrai, hormonai, moterys, mityba)

Sužinok daugiau ...
08.03.2018, 11:45
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (2569)
Nežinote, kokias gėles padovanoti savo mylimai moteriai ypatingą dieną? O galbūt pasiklydote tarp visų gėlių rūšių? Jums padės šis sąrašas, kuris atskleis, kokias gėles mėgsta kiekvieno zodiako ženklo moterys. (#gėlė, #Zodiako_ženklai, #Astrologija)
Sužinok daugiau ...