Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2019 » Birželio » 23

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


23.06.2019, 21:42
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3020)

Indijoje ciberžolės vartojamos jau tūkslančius metų kaip prieskoninis ir vaistinis augalas. Mokslininkai, kaip visada gerokai pavėlavę, patvirtino tai, kas lndijoje buvo žinoma jau labai seniai: ciberžolėse yra junginių turinčių fenomenalių gydomųjų savybių!!! Šiuos junginius vadina KURKUMINOIDAIS, svarbiausias iš jų - KURKUMINAS. Jis pasižymi stipriomis priešuždegiminėmis savybėmis, yra labai stiprus antioksidantas! Tačiau rinkoje paplito ne vaistinis KURKUMINAS, o paprastas prieskonis — ciberžolės milteliai (kitaip dar vadinami TURMERIKAS, kuriuose gydomojo kurkumino tėra apie 1 -3%...

Sužinok daugiau ...
23.06.2019, 19:31
Kosmosas Peržiūrų (1291)

Kiekvieną dieną internete galime rasti daugybę teorijų apie ateivius ar neatpažintus skraidančius objektus (NSO), tačiau neseniai „Curiosity“ marsaeigio padaryta nuotrauka sukėlė milžinišką diskusijų bangą.

Sužinok daugiau ...
23.06.2019, 17:14
Medicinos Naujienos Peržiūrų (2418)

Tyrėjai padarė išvadą, kad 30-35 proc. visų vėžio atvejų sukelia kaip tik mityba. Keičiant savo maitinimosi įpročius ir įtraukiant į maisto racioną kitų produktų, pvz., reguliariai valgant grybų, bastutinių šeimos daržovių ir salierų, grėsmę susirgti naviku įmanoma sumažinti.

Sužinok daugiau ...
23.06.2019, 13:59
Pasaulio Įvairenybės Peržiūrų (2996)

Kaip apsaugoti savo santaupas (jeigu tokių turite) nuo infliacijos, bankų bankrotų, karų, gamtinių katastrofų ir kitų neigiamų įvykių? Ilgai pačiu patikimiausiu būdu apsaugoti santaupas buvo laikomas jų pavertimas aukso lydiniais, kurie po to buvo sudedami į skrynias ir paslepiami giliuose rūsiuose. Tačiau XXI amžiuje šis būdas nėra populiarus, be to, jis yra nepatogus. Aukso kaina, nors ir yra stabili, tačiau nėra labai didelė. Ji ilgą laiką buvo apie 30-40 dolerių už gramą. Tiesa, pastaruoju metu ji ir pakilo ir dabar yra apie 50 dolerių už gramą. Tad, jeigu pavyko sukaupti keletą milijonų, tačiau nepasitikite vertybiniais popieriais, bet norite kompaktiškai saugoti santaupas, atidėkite aukso lydinius į šoną ir rinkitės kitus būdus.

Sužinok daugiau ...
23.06.2019, 10:28
Paslaptingi Statiniai Peržiūrų (1187)
Kinijoje netoli nuo Liašanio miesto yra vieta, kur trys upės suteka į vieną. Netoli santakos vietos stovi Linjunšianio uola, kurioje iškalta didžiulė sėdinčio Budos statula. Daugelį metų 71 m aukščio Buda buvo pati didžiausia skulptūra mūsų planetoje. Tik 1878-ais metais aukščiausia tapo Laisvės statula, kurios aukštis su pamatu siekia 92.99m.
Sužinok daugiau ...