Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2019 » Rugpjūčio » 20

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


20.08.2019, 21:39
Civilizacijos Paslaptys Peržiūrų (1240)
Ši paslaptinga šalis yra minima senovinėse skandinavų sagose ir netgi buvo vaizduojama viduramžių geografiniuose žemėlapiuose. Ši šalis, kaip realiai egzistuojanti, buvo minima įvairiuose viduramžių šaltiniuose. Tačiau ar iš tikrųjų buvo tokia šalis? Jei buvo, tai kur būtent? Vinlandas – paslaptinga žemė, kurią atrado ir joje apsigyveno vikingai. Šios šalies buvimo vieta ir pats jos egzistavimo faktas jau daugiau nei amžių kelia galvos skausmą mokslininkams.
Sužinok daugiau ...
20.08.2019, 21:05
Kosmosas Peržiūrų (1045)

Žmonija jau kurį laiką eina labai pavojingu keliu. Visų pirma, mes sukūrėme ginklus, kurie yra tokie galingi, kad gali sunaikinti mus pačius. Mes taip pat nekreipiame pakankamai dėmesio į besikeičiantį Žemės klimatą ir nebandome sustabdyti klimato kaitos keliamo pavojaus.

Sužinok daugiau ...
20.08.2019, 20:03
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (6433)

Tinkamas receptas: nulupkite visas česnako skilteles. Nuluptą česnaką turite sutrinti medine trintuve. Metaliniai indai, mėsmalės netinkamos. Česnako sultys neturi susilieti su geležimi, nes daržovė praranda savo naudingąsias savybes. Česnako jums reikės 12 skiltelių.

Sužinok daugiau ...