Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2019 » Lapkričio » 24

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


24.11.2019, 22:22
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (949)
Peršalimo ligas sukelia įvairūs virusai ir mikroorganizmai, kurių nuolatos yra mūsų burnos ir nosiaryklės gleivinėje. Įprastomis sąlygomis organizmas jiems atsparus, tačiau dėl peršalimo, pervargimo, streso imunitetas susilpnėja ir žmogus suserga.
Sužinok daugiau ...
24.11.2019, 18:44
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1033)
Jei norite gauti iš daržovių esantį chlorofilą, turite įsitikinti, kad daržovės šviežios ir žalios. Patartina juos naudoti neapdorotus, kad galėtume pasinaudoti visais jų pranašumais. Chlorofilo pranašumas daugiausia susijęs su jo gebėjimu pašalinti toksinus iš organizmo ir prisotinti mūsų kraują deguonimi. Be to, jis stimuliuoja imuninę sistemą, nes sugeba šarminti organizmą.
Sužinok daugiau ...
24.11.2019, 16:03
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1648)

Želatina iš esmės yra „virtas kolagenas“. Ruošdami naminį kaulų sultinį, jūs gaunate natūralaus kolageno, prolino, glutamino ir glicino ištraukimą iš kaulų ir raiščių. Kam mokėti farmacijai tokius pinigus. Pasigaminkime patys 1 tipo kolageną namuose.

Sužinok daugiau ...
24.11.2019, 13:01
Istorijos Paslaptys Peržiūrų (1330)

Kažkada dėl Babilono bokšto statybos ant žmonių supykęs Dievas sumaišė visas kalbas, kad žmonės negalėtų susikalbėti ir susitarti. Bet žmonėms to pasirodė per maža: nors egzistuoja nemažai dialektų ir tarmių, žmonės nuolat išgalvoja naujų. Nejaugi tik tam, kad visiškai nustotų suprasti vienas kita? Ir kodėl iki šiol pasaulyje nėra bendros kalbos?

Sužinok daugiau ...