Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2019 » Gruodžio » 18

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


18.12.2019, 22:35
Paranormalūs Reiškiniai Peržiūrų (1477)
Taigi, paraleliniai pasauliai, greičiausiai, egzistuoja ir tarpusavyje yra susiję “kurmių landomis” arba, kaip juos vadina fantastai, “žvaigždžių vartais”. Mokslininkų bendruomenėje šie “vartai” labiau žinomi kaip kvantiniai tunelių tipo perėjimai. Reikia tik rasti tokį perėjimą, patekti į jį ir, pageidautina sėkmingai, grįžti atgal. Tačiau tai yra itin sudėtingas procesas.
Sužinok daugiau ...
18.12.2019, 20:40
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1409)
Reumatoidinis artritas – liga, kuria dažniausiai serga vyresnio amžiaus žmonės. Iš esmės jis veikia sąnarius, sukeldamas jose stiprų skausmą ir sustingimą. Ši liga gydoma vaistais, chirurgija, keičiamas gyvenimo būdas ir dieta.
Sužinok daugiau ...
18.12.2019, 18:10
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (958)
Vieną iš priemonių su česnaku galima pasigaminti taip: susmulkinkite 5 česnako skilteles, užpilkite spiritu 5-ioms minutėms, o tada užtepkite ant pažeistų vietų.
Sužinok daugiau ...
18.12.2019, 11:41
Gamtos Paslaptys Peržiūrų (1046)

O dabar įsivaizduokite, kaip turėjo nustebti „Bush Heritage Australia“ ekologė Angela Sanders, kai, atidariusi oposumo gyvenamą dėžę, joje aptiko net ne vieną, o dešimtis tokių žaliavorių (taip, jūs perskaitėte teisingai, dešimtis) – visi jie buvo susispaudę kaip silkės statinėje. Bet kuris normalus žmogus, prieš akis išvydęs tokį reginį, pradėtų kelti isterijas ir galbūt netgi apalptų, tačiau tik ne A. Sanders ir jos komanda. Mokslininkai labai apsidžiaugė, nes toks radinys – įrodymas, kad jų bandymai atkurti ekosistemas yra pakankamai veiksmingi ir netgi pranoksta lūkesčius.

Sužinok daugiau ...