Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2020 » Kovo » 17

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


17.03.2020, 20:46
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (6834)

Sveiki mielieji, neketinu jus stebinti, ką manau daugelis žino. Bet, kai per spauda išgirstu kuo žmonės bando kovoti su virusais, tai jau tampa nebejuokinga. Ar mes esame tiek išprusę, kad viską geriame kas su alkoholiu neskaitydami kam jis skirtas? Mano trys paprasti apsisaugojimo būdai nuo virusų, kuo yra labai pigūs ir rasite kiekvienas savo namuose. Noriu pasidalinti su jumis:

Sužinok daugiau ...
17.03.2020, 18:05
NSO, Ateiviai Peržiūrų (1985)

Žmonės, kurie domisi ufologija ar paranormaliais reiškiniais, girdėjo apie sudužusį NSO prie Rozvelo Naujojoje Meksikoje. Labiau besidomintieji žino apie incidentą Keksburge Pensilvanijoje. Bet yra ir nemažai atvejų kitose vietose, kai iš dangaus nukrisdavo kažkas neįprasto, o tas įvykis būdavo taip įslaptinamas, kad į žiniasklaidą patekdavo tik informacijos trupiniai. Arba įvykio vietoje nepavykdavo rasti jokių reikšmingų įrodymų.

Sužinok daugiau ...
17.03.2020, 17:18
NSO, Ateiviai Peržiūrų (1436)

Pirmą kartą taip vadinamieji neatpažinti skraidantys buvo pastebėti ir užregistruoti 1947 metų birželio 24 dieną. Tą dieną amerikiečių verslininkas Kenetas Arnoldas virš Kaskadų kalnų (Vašingtono valstija) stebėjo devynis neįprastus disko formos skraidančius objektus. Tų pačių metų liepos mėnesį nutiko garsusis incidentas, kai „skraidantis diskas“ nukrito ir sudužo prie Rosvelo (Naujosios Meksikos valstija).

Sužinok daugiau ...
17.03.2020, 07:58
Stichinės Nelaimės Peržiūrų (2299)

Europos kosmoso agentūros (ESA) paskelbti palydoviniai duomenys rodo, kad laikotarpiu nuo sausio iki kovo, kuomet Italijoje buvo paskelbtas karantinas, taršos lygiai  žymiai nukrito.

Sužinok daugiau ...