Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2020 » Birželio » 22

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


22.06.2020, 20:41
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (980)

Sultys ir nektaras su minkštimu - labai svarbus sveikos mitybos komponentas. Dauguma žmonių šaldytuve visada turi butelį sulčių. Tačiau sultys iš parduotuvės negali duoti tokio gero efekto, kaip paruoštos namuose iš šviežių vaisių ir daržovių.

Sužinok daugiau ...
22.06.2020, 19:51
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (956)
Jūros kopūstus rekomenduojama valgyti, sergant širdies ir smegenų kraujagyslių ateroskleroze, hipertonija, išemine širdies liga (neleidžia didėti kraujo krešumui ir susidaryti trombams), skydliaukės ligomis (dėl juose esančio organinio jodo jūros kopūstai švelniai reguliuoja skydliaukės veiklą, esant ir hipo-, ir hiperfunkcijai).
Sužinok daugiau ...
22.06.2020, 19:20
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2239)

Papasakosiu istoriją, kurią išgirdau iš savo senos kaimynė. Ji stiklainyje visada turėdavo indiško jūros ryžio. Tai gėrimas, šiek tiek panašus j garsųjį arbatos grybą. Kartą užėjau pas ją pasiskolinti druskos, ji įpylė šio gėrimo man į puodelį ir papasakojo, kad kažkada šis gėrimas ją tiesiog išgelbėjo. Kaimynės šeimoje iš kartos į kartą paveldima baisi liga poliartritas. Tai va, indiškas ryžis naudingas ir nuo reumatizmo, ir nuo osteochondrozės.

Sužinok daugiau ...