Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2024 » Sausio » 18

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


18.01.2024, 20:39
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (302)

Beveik kiekviena moteris, kuriai teko nešioti kūdikį, vienaip ar kitaip pažįsta toksikozę. Žinoma, kiekvienai ji būna skirtinga - kai kurios jaučia lengvą negalavimą, o kai kurios ima rimtai gailėtis, kad ryžosi gimdyti (žinoma, šiek tiek perdedu - jokia kančia negali nustelbti džiaugsmo, kai po širdimi jauti kūdikį, bet kartais toksikozė būna tiesiog baisi).

Sužinok daugiau ...
18.01.2024, 19:55
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (381)
Baltosios sidabražolės gimtinė - Centrinė Europa, Kaukazas, Balkanai. Nelabai išvaizdžiame augalo kelmelyje sukaupta daug naudingųjų medžiagų - glikozidų, amino rūgščių, apie 20 įvairių makro- ir mikroelementų. Galima pagrįstai teigti, kad baltojoje sidabražolėje yra visos medžiagos, kurios teigiamai veikia kraujagyslių sieneles, suteikia joms tamprumą ir elastingumą, pagerina širdies raumens veiklą, kraujo sudėtį, normalizuoja arterinį kraujospūdį ir cholesterolio kiekį, pagerina žarnyno tonusą, normalizuoja skydliaukės veiklą.
Sužinok daugiau ...
18.01.2024, 08:55
Pasaulio Įvairenybės Peržiūrų (284)
Vienas žalingiausių dalykų, kuriuos žmogus gali padaryti aplinkai, yra įsigyti kambarinių augalų namams ar biurui, nes tai "užteršia" atmosferą anglies dvideginiu, rašo laikraštis "Washington Post".
Sužinok daugiau ...
18.01.2024, 08:06
Istorijos Paslaptys Peržiūrų (345)
Labai neįprastos konstrukcijos Nojaus arka senovinėse iliustracijose paprastai vaizduojama kaip senovinis laivas apvaliu korpusu, su detaliai išdėstytais laivapriekiu ir laivagaliu, turintis per visą laivo ilgį einantį kilį. Laivo viršuje yra neįprasta kajutė, užimanti visą laivo ilgį.
Sužinok daugiau ...
18.01.2024, 07:51
Medicinos Naujienos Peržiūrų (387)
Storosios žarnos vėžys, dar vadinamas žarnyno vėžiu, tebėra pasaulinė sveikatos problema, nuo kurios kasmet miršta milijonai žmonių. Ieškodami veiksmingų prevencijos priemonių, mokslininkai atkreipė dėmesį į aspiriną, kuris turi daug žadančių galimybių mažinti storosios žarnos vėžio riziką ir progresavimą.
Sužinok daugiau ...
18.01.2024, 07:42
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (271)
Kiekvienas iš mūsų kartkartėmis susimąstome, ką mums gali atnešti ateitis. O vienas iš būdų ją nuspėti yra astrologija. Šiandien daugelis žmonių kreipiasi į horoskopus, norėdami sužinoti, ko gali tikėtis iš savo gyvenimo netolimoje ateityje. O čia siūlome pasinerti į astrologijos pasaulį ir sužinoti, ką žvaigždės mums žada 2024 m. sausio 18 d.
Sužinok daugiau ...