Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2016 » Kovo » 12

Didžiojoje Britanijoje rasta pati didžiausia šalies žiurkė

Šis britas teigia, kad rado 4 pėdų (1.20 m.) ilgio žiurkę, kuri pagal dydi yra didesnė nei jo šuo ar katė. Britas vardu Tonis Smitas dirba dujų paslaugas atliekančioje įmonėje.

Smitas teigia, šį graužiką rado negyvą, Hackney (šiaurės rytų Londono rajone), kai buvo vykdomi dujų darbai viename iš namų. Pasak jo, graužikas svėrė 25 svarus (11.30 kg), kuri ji gulėjo negyva krūmuose, šalia vaikų žaidimo aikštelės, kuri savo ruožtu yra šalia geležinkelio linijos Hackney Downs.

- Tai pati didžiausia žiurkė, kokia esu matęs per visą savo gyvenimą, - stebėjosi Tonis. - Pas mane namie gyvena katinas ir šuo veislės Džeko Raselo terjeras ir štai ši žiurkė didesnė už juos abu. Aš ketinau išmesti ją į šiukšlių dėžę, bet prieš tai teko nufotografuoti, kad galėčiau parodyti nuotrauką šią Didžiojoje Britanijoje rasta pati didžiausia šalies žiurkė kitiems, kurie nepatikęs mano pasakojimu.

Smitas pasakojo, kad pastatas, kur jis dirbo, tikriausiai kentėjo nuo žiurkių invazijos, nes jis ten matė aplinkui pilna žiurkių spąstų su nuodais. Tuo pačiu metu, didžiosios Britanijos kenkėjų kontrolės specialistai atsakingi už kenkėjus kalba, kad žiurkės paskutiniu metu masiškai mutuoja ir jos tampa atspariai daugumai nuodų.

Ir taip kaip jos minta išmestu į sąvartynus maistu, nenuostabu, kad jos gali išaugti iki šio dydžio. Ekspertai mano, kad žiurkės gali būti ir didesnės, dėl šios problemos.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://paranormal.lt

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
28.08.2018 laikas 07:21 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai esant radikulito skausmams gydymui

Radikulitas liaudies medicinoje, Radikulitas, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo radikulito, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

03.01.2018 laikas 14:29 Receptai – Patiekalai Maitinamoji, tonizuojamoji kaukė
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Sausos veido odos. Ingredientai: Kiaušinio trinys, Grietinė, Citrinos žievelė, Alyvuogių aliejaus

Skaityti daugiau

10.06.2019 laikas 09:53 Receptai – Patiekalai Sausainiai su šokolado gabaliukais ir riešutais

Skanių sausainių su šokolado gabaliukais receptas. Gaminame. Sausainiai su šokolado gabaliukais ir riešutais. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.03.2024 laikas 19:45 Kaip liaudiškomis priemonėmis mažinti padidėjusį kraujospūdį?

Dauguma sergančiųjų pradine hipertenzijos stadija nei neįtaria, kad jų kraujospūdis nuolat yra padidėjęs. Jei kraujospūdis yra nežymiai pakilęs, jokių nemalonių pojūčių neatsiranda, todėl liga nustatoma tik profilaktiškai pasitikrinus sveikat...

Skaityti daugiau

18.03.2024 laikas 19:15 Kokie produktai kraujyje PAGAUSINA HEMOGLOBINO LYGĮ?

Pablyškimas, bendras kūno silpnumas, galvos skausmai, prastas apetitas, nuovargis - tai akivaizdūs žemo hemoglobino lygio kraujyje požymiai. Kokių produktų reikia vartoti, norint kraujyje pagausinti žemą hemoglobino lygį? Sumažėjęs hemoglobino lyg...

Skaityti daugiau

18.03.2024 laikas 18:21 Kokias paslaptis saugo „išrinktųjų šventykla“, į kurią įleidžiami tik „ypatingi“ mormonai?

Į šiaurę nuo Meksikos sostinės, vos kelios minutės kelio automobiliu nuo vietinių lankytinų vietų - zoologijos sodo ir Aragono miško - stovi paslaptingas labai didelių matmenų objektas. Šviesus neįprastos formos pastatas smarkiai kontrastuoja su v...

Skaityti daugiau