Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Karo Paslaptys » 2015 » Liepos » 9

Hitleris: gyvas ar miręs?

1945-ųjų balandžio 30-ąją prieš pat 16:00 Berlyne, fiurerio bunkeryje, pasigirdo šūvis pažymintis III reicho bei pranašo - imperatoriaus galą. Bet pradėkime pasakojimą tuo, kas esant kitoms aplinkybėms, būtų laimingas momentas - Adolfo Hitlerio vedybomis su Eva Braun. Tuoj po vidurnakčio "išsiblaškiusį ir drebančiomis rankomis" fiurerį matė keletas asmenų ir jį užkalbino, bet jis nieko neatsakė - tik be garso judino lūpas. Tada pora nuėjo miegoti.

Rytą Hitleris susitiko su SS adjutantu Otto Gunsche, tarnu Heinz Linge ir vairuotoju Erich Kempka. Gunsche į priimamąjį atnešė cianido kapsules, kurių vieną sušėrė mylimiausiam Alsatian šuniui. Įdomu, kad Hitleris, kuris labai mylėjo šunis, nerodė jokių jausmų dvesiant šuniui. Atrodė, kad jį tedomina, kiek laiko trunka cianido poveikis [Keistas poelgis planuojant nusinuodyti pačiam].

Eva Braun, Hitleris, Gunche

Vėliau rytą įvyko įprastas karinis pasitarimas, kuriame Hitleris išklausė pranešimą, kad rusai užėmė Tiergarten, Potsdamo aikštę ir dalį Volkstrasse, t.y. yra prie pat kanceliarijos ir, tuo pačiu, bunkerio. Tada jis liepė pristatyti 200 litrų degalų.

14:00 Hitleris priėmė generolus Burgdoff ir Krebs, nacių partijos sekretorių Martin Bormann ir propagandos ministrą Joseph Goebbels ir patarė jiems išsiskirstyti mažomis grupėmis.

Vėliau jis turėjo keistą pokalbį su asmeniniu lakūnu, Hans Bauer. Jiems pasisveikinus Baueris ragino fiurerį sprukti į Argentiną, Japoniją ar vieną iš arabų šalių, kurios buvo draugiškos dėl jo antisemitizmo. Tačiau fiureris to daryti nepanoro ir tarė: "Reikia turėti drąsos veidu sutikti pasekmes. Mano žemiškoji būtis baigiasi. Žinau, rytoj milijonai žmonių mane keiks, tačiau taip lemia likimas".

Įdomus žodžių parinkimas - "žemiškoji būtis" vietoj tiesiog "gyvenimas". Ar ji kalbėjo kaip koks Kryžiuočių mesijas? O gal planavo išskristi į kosmosą? Ir kas paskutinis matė Hitlerį?

Tarp 14:30 ir 15:00 vėl suskambo telefonas. Tai buvo Gunsche.. "Man skubiai reikia 200 litrų degalų", - pareiškė jis dusliu balsu. Kempka pamanė, kad tai kažkoks pokštas ir panoro sužinoti, kodėl tiek daug. Gunsche nenorėjo nieko sakyti telefonu ir pareiškė, kad laukia jų prie įėjimo į bunkerį. Atkreipkite dėmesį, kad skambino Gunsche, o ne pats fiureris. Kodėl? Gal todėl, kad jo jau nebuvo bunkeryje?

Prieš pat 16:00 Traudl Junge Gebelso vaikams sekė pasaką nenorėdama, kad jie laipiotų laiptais. Tuo metu pasigirdo šūvis ir jaunasis Helmut (Gebelsas) pamanė, kad tai priešo bomba ir ištarė: "Jaučio akis!"

Nuo šio momento pasipila skirtingos aiškinimų versijos. Gunsche sakė, kad jis buvo pasitarimų kambaryje su Gebelsu ir Bormanu, iš kurio jie puolė į priimamąjį. Tačiau Hitlerio apsaugos vadas tvirtino, kad Gunsche, jam atbėgus, jau buvo ten.

Pagal vieną versiją Hitleris ir Eva sėdėjo ant sukruvintos kušetės. Tačiau Kempkos pirmieji žodžiai įėjus buvo" "O kur Eva?" Kitose versijose Hitleris buvo šovęs į kairį smilkinį, į dešinį smilkinį ir į burną. Ir kad Hitleris gulėjo nugara ant kušetės, ir kad kniūpsčias atsirėmęs galva į kavos staliuką.

Istorijoje dar nebuvo tokio neaiškaus nusikaltimo įvykio aprašo. Populiariausia versija, kad fiureris buvo ant kušetės veidu ant staliuko, o Eva "pasikabinusi" ant kėdės ranktūrių, jos lūpos kietai sučiauptos ir bespalvės (nuo cianido), suknelė šlapia. Tai perskaitęs bet kuris detektyvas paklaustų Gunsche: "Kodėl juos nužudei?"

Kažkas nušovė! Bet ar tai buvo Hitleris? 2000-ųjų gegužės 9-ąją Maskvos Valstybės muziejaus parodoje po stiklu buvo parodyti, atseit, didžiausio XX a. piktadario palaikai. Tačiau jie neįtikina. Rusai turi ir Hitlerio žandikaulį pagal kurio dantis buvo nustatyta Hitlerio tapatybė.

Rusai įrašus apie Hitlerio dantis rado jo asmeninio gydytojo Theodore Morell ofise. Tai padėjo identifikuoti palaikus. Bet aiškinkimės toliau: Rattenhaber paliepė kūnus pernešti į kiemą, užpylė benzinu ir pakvietė prieiti palydinčiuosius. Tačiau rusų antskrydis vėl vijo juos į priedangą. Gunsche fakelu uždegė kūnus ir visi vadui atidavė pagarbą.

Bet ar negalėjo Hitleris suvaidinti savo mirties? Kas gi ieškos negyvo asmens? Keista, kad Eva buvo "pakibusi" ant ranktūrių - tarsi ją ten kažkas būtų numetęs. Ir kodėl jos suknelė sulaistyta Tokay vynu?

Jei fiureris iš anksto numatė apgaulę - jam reikėjo "dublerio", o jį surasti tarp tūkstančių koncentracijos kalinių neturėjo būti sunku. Tada SS turėjo pakeisti įrašus Morelio ofise.

Išėjus Bauer, Hitleris pasikviečia Evą taurei Tokajaus. Tačiau jos stikle ištirpinta cianido kapsulė. Ji (kaip suplanuotos mirties scenos artistė) išgėrusi krenta ant grindų. Hitleris pakelia savo naująją žmoną ir uždeda ant ranktūrių. Tada drebančiomis rankomis kartu su sąmokslininku Gunsche išeina pro duris. Kažkur tarp 15:30 ir 16:00 įveda Hitlerio dublį. Tikriausiai jis supranta, kodėl jį šįryt taip nukirpo? O gal ir ne? Gunsche su Walter rankoje liepia jam sėsti ant kušetės. Jis taip ir padaro stebėdamasis, kas yra toji negyva blondinė priešais jį. Prieš 16:00 Gunsche užeina jam už nugaros ir nušauna. Jis dar turi laiko iki atbėgant Gebelsui įdėti Walter į "fiurerio" ranką.

Tai kaip buvo iš tikrųjų? Dantų aprašas ir kraujo grupės sutapimas galėjo suklaidinti 5-o dešimtmečio medikus. Tačiau šiandien yra ir tobulesnių metodų, kurių vienas DNR tyrimai. Užtektų 3-io dešimtmečio Hitlerio garbanos norint sulyginti jos DNR su Maskvoje laikomais palaikais.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
09.09.2019 laikas 17:35 Receptai – Patiekalai Smėliniai sausainiai su riešutais
Pagaminti skanius sausainius iš smėlinės tešlos gana paprasta. Patiekalo paruošimui reikia nedidelio kiekio ingredientų ir laiko. Tokie sausainiai taps puikia bet kokio stalo puošmena, o svarbiausia – kiekvienas, kuris jų paragaus...

Skaityti daugiau

06.10.2019 laikas 20:59 Receptai – Patiekalai Skanus Varškės Ir Uogų Vyniotinis

Pats paprasčiausias kepinys prie arbatos – tai lavašas, o dietiškiausias ir skaniausias variantas – tai vyniotinis iš lavašo su varškės įdaru. Į varškę galima dėti įvairias uogas, vaisius, daržoves, žalumynus, sūrį ...

Skaityti daugiau

14.09.2018 laikas 07:59 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo kraujavimo iš nosies

Kraujavimas iš nosies liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo kraujavimo iš nosies, kraujavimas, nosis, vaistažoles, receptai kraujavimui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 20:48 H5N1 paukščių gripas rastas maisto prekių parduotuvių piene, nes pradedami Gateso finansuojamos vakcinos bandymai
Ligų kontrolės ir prevencijos centras nurodė valstijoms pasirengti "greitiems paukščių gripo tyrimams" po to, kai pasterizuotame piene iš maisto prekių parduotuvių buvo rasta H5N1 viruso fragmentų.

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 15:18 Aš nusprendžiau paimti svetimą močiutę iš senelių namų
Nė vienas iš draugų ar kaimynų nepritarė mano poelgiui. Visi kaip vienas pasukiojo pirštu prie smilkinio, tardami: ir taip dabar sunkus metas, o tu dar sau išlaikytinę namo pasiėmei!

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:20 Nežinau ką daryti. Gailiuosi, kad ištekėjau už 15 metų vyresnio vyro
Visada buvau energinga, linksma mergina, mėgau aktyvų poilsį ir sportą. Tačiau būdama 32-ejų virtau sena griuvena ir nebejaučiu gyvenimo skonio.

Skaityti daugiau