Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Mistinės Būtybės » 2022 » Birželio » 27

Moteris, fotografuodama savo šunį, netyčia užfiksavo sniego žmogų?

Moteris, kuri pageidavo likti anonimu, atsiuntė amerikiečių paslaptingų būtybių tyrinėtojui Lonui Strikleriui įdomią nuotrauką, kurią jos draugė padarė Šiaurės Karolinos (JAV) Mount Roan vietovėje.

Draugė su šunimi vaikščiojo netoli kalno ir fotografuodama norėjo nufotografuoti tik šunį snieguoto miško ir kalnų fone. 

Tik vėliau, peržiūrinėdama padarytas nuotraukas, ji pastebėjo kažką tamsaus ir labai panašaus į žmogų, nuo galvos iki kojų apaugusį kailiu.

Nuotrauka daryta 2015 m. vasario mėn. Laiško autorės teigimu, jos draugė yra labai sąžiningas žmogus ir niekada tokių dalykų neišgalvotų.

Ietis, Bigfoot, kalnas, nuotrauka, miškas, nuotrauka, sniegas, Sniego

Ji taip pat sakė, kad jos draugė mėgsta gamtą, žygius pėsčiomis ir galvojo, kad sniego žmogus gali būti tikras, tačiau niekada negalvojo apie galimybę pačiai susidurti su sniego žmogumi.

Kadangi moteris savo nuotraukoje aptiko sniego senį, ji nusprendė daugiau sužinoti apie šią būtybę ir pradėjo klausytis įvairių podkastų bei ieškoti įvairios informacijos apie ją.

Ietis, Bigfoot, kalnas, nuotrauka, miškas, nuotrauka, sniegas, Sniego

Autorė patikslina, kad jos draugė toje vietovėje padarė daug kitų nuotraukų, tačiau tik vienoje iš jų buvo matyti būtybė, kad ir kas ji būtų.

Pasak Lono Striklerio, ši vieta yra netoli vadinamojo Apalačų tako - populiaraus pėsčiųjų tako, kuriuo nuolat vaikšto keistos plaukuotos būtybės, vaikštančios dviem kojomis.

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
07.09.2018 laikas 08:54 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Niežų gydymui

Niežai liaudies medicinoje, Niežai, liaudiškomis priemonėmis, patarimai nuo niežų, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

05.11.2019 laikas 19:32 Receptai – Patiekalai Plikytos Tešlos (Ne)paprasti Kąsneliai
Visada smagu išbandyti kažką naujo. Tarkime, plikytą tešlą. Jos paslaptis – karštas vanduo ar pienas, dėl kurio susidaro oro tarpų. Šie kepiniai itin minkšti, purūs ir tiesiog tirpsta burnoje. Tad metas ryžtis naujiems skoniams ir...

Skaityti daugiau

23.07.2019 laikas 20:05 Receptai – Patiekalai Obuolių pyragas

Gaminame namuose. Obuolių pyragas... Orkaitę įkaitiname iki 200 laipsnių ir kepame obuolių pyragą 40-45 minutes. Jeigu pastebėjote, kad viršus pradeda degti, o kepimo laikas dar nepraėjo, apdenkite pyragą folija. Dar šiltas obu...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
16.05.2024 laikas 16:48 Astronomams pavyko nufotografuoti paslaptingą Jupiterio palydovą
Aplink Jupiterį skriejančiam kosminiam aparatui "Juno" pavyko nufotografuoti paslaptingą ir sunkiai pasiekiamą palydovą, vadinamą Amaltėja.

Skaityti daugiau

16.05.2024 laikas 16:16 "Neįmanoma" milžiniška planeta apstulbino mokslininkus
Tarptautinė astronomų komanda, vadovaujama Lježo universiteto EXOTIC laboratorijos tyrėjų, bendradarbiaudama su Masačusetso technologijos institutu ir Andalūzijos astrofizikos institutu, atrado "neįmanomą" milžinišką planetą, kurios tankis prilygsta ...

Skaityti daugiau

16.05.2024 laikas 15:55 Atrastas svetimas pasaulis su "nesibaigiančiomis" naktimis

Tarptautinė astronomų komanda atrado iki šiol nežinomą Žemės dydžio planetą, esančią vos už 55 šviesmečių nuo mūsų.

Skaityti daugiau