- 05.11.2019
- 0.0 Reitingas
- 1112 Peržiūrų
- Aptarti
Visada smagu išbandyti kažką naujo. Tarkime, plikytą tešlą. Jos paslaptis – karštas vanduo ar pienas, dėl kurio susidaro oro tarpų. Šie kepiniai itin minkšti, purūs ir tiesiog tirpsta burnoje. Tad metas ryžtis naujiems skoniams ir nuodėmingai smaližiauti!
100 g 479 kcal; Ruošti 1,5 val.; 8 porcijos
- 90 g sviesto
- 230 ml vandens
- 80 g miltų
- 2 šaukšteliai kakavos
- 3 kiaušiniai
- Miltelinio cukraus papuošti
Gaminimas
Sviestą su vandeniu pakaitinti. Suberti su kakava maišytus miltus. Maišyti, kol susidarys tešla. Kai atvės, nuolat maišant po vieną įmušti kiaušinius. Konditeriniu švirkštu formuoti pyragėlius ir kepti 25–30 min. orkaitėje, įkaitintoje iki 180 °C temperatūros. Apibarstyti milteliniu cukrumi.
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau