Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » 2019 » Lapkričio » 12
Avižiniai sausainiai su bananais ir šokoladu Paranormal.lt
12.11.2019, 20:29
Avižiniai sausainiai su bananais ir šokoladu

Dubenyje sumaišykite avižų dribsnius, smulkintus riešutus, kokosų drožles, visas sėklas, smulkiais gabaliukais smulkintą šokoladą, razinas, cinamoną, cukrų ir žiupsnį druskos. Atskirame inde šakute sutrinkite bananą. Įmuškite kiaušinį, supilkite jogurtą, įtarkuokite citrinos žievelę, supilkite kokosų aliejų ir išmaišykite. Paruoštą masę supilkite ant birių produktų ir viską išmaišykite iki vientisos masės.

Skaityk toliau
Orinis Apkepas Be Miltų Ir Manų Paranormal.lt
12.11.2019, 09:23
Orinis Apkepas Be Miltų Ir Manų
Suplak varškę, trynius, cukrų, grietinę, krakmolą ir vanilę viename dubenyje. Paimk antrą dubenį ir jame gerai išplak baltymus. Sumaišyk varškės masę su baltymais. Jei mėgstate, įdėkite razinų, ar kitokių džiovintų vaisių. Sudėk masę į formą, išklotą popieriumi ir išteptą sviestu. Statyk į orkaitę 180-200 ºC ir kepk maždaug 30-40 minučių. Puikusis apkepas paruoštas! Jei norite, papuoškite aviečių uogiene ir riešutais!
Skaityk toliau
Česnakinės Bandelės Su Sūriu paranormal.lt
11.11.2019, 23:22
Sočiam užkandžiui: česnakinės bandelės su sūriu
Į dubenį pilkite miltus, cukrų, druską, česnakų, kepimo miltelius ir viską išmaišykite. Dėkite gabaliukais supjaustytą sviestą ir surtinkite. Į tą patį dubenį pilkite pasukas, išmaišykite iki vientisos tešlos ir dėkite į šaldytuvą 10 minučių.
Skaityk toliau
Traškūs Šokoladiniai Pyragėliai Su Zefyrais Ir Riešutų Sviestu
11.11.2019, 23:09
Traškūs šokoladiniai pyragėliai su zefyrais ir riešutų sviestu

Garų vonelėje juodąjį šokoladą ištirpdykite su sviestu. Į tirpinį berkite tirpios kavos miltelius, cukrų ir maišykite, kol masė atvės. Į dubenį su atvėsusiu šokoladu įmuškite kiaušinį, supilkite vanilės ekstraktą, kakavos miltelius, druską, miltus ir gerai išmaišykite.

Skaityk toliau