- 11.11.2019
- 0.0 Reitingas
- 1131 Peržiūr
- Aptarti
Ingredientai:
40 g. juodojo šokolado;
60 g. sviesto;
70 g. cukraus;
1 g. tirpios kavos miltelių;
1 kiaušinis;
1 a.š. vanilės ekstrakto;
1 v.š. kakavos miltelių;
žiupsnis druskos;
30 g. miltų;
130 g. zefyrų;
120 g. pieniško šokolado;
120 g. riešutų sviesto;
20 g. pūstų ryžių dribsnių.
Gaminimas:
1. Garų vonelėje juodąjį šokoladą ištirpdykite su sviestu. Į tirpinį berkite tirpios kavos miltelius, cukrų ir maišykite, kol masė atvės.
2. Į dubenį su atvėsusiu šokoladu įmuškite kiaušinį, supilkite vanilės ekstraktą, kakavos miltelius, druską, miltus ir gerai išmaišykite.
3. Į kepimo popieriumi išklotą ir riebalais išteptą stačiakampę skardą (maždaug 20x20 cm.) supilkite paruoštą šokolado masę. Kepkite apie 20 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
4. Ant iškepo pagrindo suberkite zefyrus ir kepkite dar kelias minutes, kol šie ištirps.
5. Į švarų dubenį sudėkite smulkintą pienišką šokoladą, riešutų sviestą ir pakaitinkite garų vonelėje, kol ištirps. Į ištirpusius produktus supilkite pūstus ryžių dribsnius, išmaišykite ir supilkite ant ruošiamo pyrago.
6. Pyragą dėkite į šaldytuvą bent dviems valandoms. Atvėsus supjaustykite gabaliukais ir patiekite.
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau