- 14.05.2020
- 5.0 Reitingas
- 2020 Peržiūrų
- Aptarti
Ingredientai:
3 kiaušiniai;
480 ml. pieno;
50 g. cukraus (pudingui);
1 a.š. vanilės ekstrakto;
120 g. cukraus (karamelei);
30 ml. vandens.
Recepto paruošimas:
1. Karamelei skirtą cukrų suberkite į virimo puodą, supilkite vandenį ir kaitinkite ant vidutinės ugnies, kol cukrus ištirps, paruduos ir susidarys karamelė.
2. Karamelę ant dugno supilkite į mažus apvalius indelius, kuriuose kepsite pudingą.
3. Į virimo puodą pilkite pieną, cukrų ir kaitindami maišykite, kol cukrus ištirps.
4. Į atskirą dubenį įmuškite kiaušinius, supilkite vanilės ekstraktą, maišykite ir palengva pilkite pakaitintą pieną.
5. Gerai išplaktą masę perkoškite, supilkite į indelius ant karamelės ir sudėkite ant gilesnės kepimo skardos. Į kepimo skardą pilkite verdančio vandens, kad apsemtų pusę indelių aukščio ir kepkite 45 minutes iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
6. Iškeptus pudingus atvėsinkite kambarioje temperatūroje ir dėkite į šaldytuvą dviems valandoms.
7. Atsargiai peiliu atskirkite pudingą nuo indelio kraštų, dėkite ant viršaus lėkštę ir apverskite, kad pudingas atsidurtų lėkštėje karamele į viršų.
Skanaus!
Crème Caramel Recipe | How to Make Flan | Custard Pudding
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau