- 11.11.2019
- 0.0 Reitingas
- 936 Peržiūrų
- Aptarti
Ingredientai:
Bandelėms:
250 g. miltų;
1 v.š. cukraus;
1 a.š. česnakų miltelių;
1/4 a.š. druskos;
10 g. kepimo miltelių;
70 g. sviesto;
200 g. pasukų;
140 g. Mocarelos sūrio.
Aptepimui:
30 g. sviesto;
1/4 a.š. druskos;
1 skiltelė česnako;
1 v.š. smaulkiai pjaustytų petražolių.
Gaminimas:
1. Į dubenį pilkite miltus, cukrų, druską, česnakų, kepimo miltelius ir viską išmaišykite. Dėkite gabaliukais supjaustytą sviestą ir surtinkite.
2. Į tą patį dubenį pilkite pasukas, išmaišykite iki vientisos tešlos ir dėkite į šaldytuvą 10 minučių.
3. Mocarelos sūrį supjaustykite į 18 gabaliukų. Stalviršį apibarstykite miltais ir iškočiokite tešlą iki maždaug 30x40 cm. stačiakampio formos. Supjaustykite tešlą į 18 gabaliukų.
4. Sūrio gabaliuką dėkite į vieną tešlos lakštą ir suvyniokite į apvalų rutuliuką. Tą pakartokite su visais sūrio gabaliukais ir tešla.
5. Rutuliukus dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepkite apie 20 minučių iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
6. Kol kepa bandelės, nedideliame virimo puode ištirpinkite sviestą ir į jį suberkite smulkintas petražoles, česnako skiltelę ir druską. Šiuo tirpiniu aptepkite iškepusias bandeles.
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau