- 05.11.2019
- 0.0 Reitingas
- 923 Peržiūros
- Aptarti
Visada smagu išbandyti kažką naujo. Tarkime, plikytą tešlą. Jos paslaptis – karštas vanduo ar pienas, dėl kurio susidaro oro tarpų. Šie kepiniai itin minkšti, purūs ir tiesiog tirpsta burnoje. Tad metas ryžtis naujiems skoniams ir nuodėmingai smaližiauti!
100 g 348 kcal; Ruošti 35 min.; 8 porcijos
- 250 ml vandens
- 100 g sviesto
- 150 g miltų
- 0,5 šaukštelio druskos
- 3 kiaušiniai
- 80 g miltelinio cukraus
- Aliejaus kepti
Gaminimas
Sviestą ištirpinti vandenyje. Suberti miltus, druską ir maišyti, kol susidarys tešla. Atvėsinti, po vieną įmušti kiaušinius ir viską gerai išmaišyti. Aliejų įkaitinti iki 180 °C temperatūros. Konditeriniu švirkštu išspausti maždaug 10 cm ilgio juosteles ir kepti 1–2 min., kol spurgos gražiai apskrus. Aliejaus perteklių nusausinti ir apibarstyti cukrumi. Patiekti su tirpintu šokoladu.
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau