2019-06-07, 11:58
Labai skanūs Žagarėliai
Gaminame. Žagarėliai
Į dubenį mušame kiaušinį, suplakame, pilame kefyrą, dedame grietinę, cukrų, vanilinį cukrų, druską ir išmaišome. Miltus sumaišome su kepimo milteliais, dalimis sijojame į dubenį ir maišome, kol bus galima minkyti tešlą rankomis. Suminome tešlą, ji turi gautis minkšta ir elastinga, tačiau nebekibti prie rankų.
Skaityk toliau
2019-06-07, 11:50
Gardžių čeburekų receptas
Gaminame. Čeburekai Kiaušinių trynius dedame į didesnį dubenį, išplakame, beriame druską, pilame šiltą vandenį ir išmaišome. Į tą patį dubenį dalimis sijojame miltus ir užminkome tešlą Ji gali atrodyti kietoka, bet aliejus turėtų situaciją pakeisti.
Skaityk toliau
2019-06-07, 07:28
Kvapnūs varškėčiai su apelsino žievele
Gaminame. Varškėčiai su apelsino žievele
Varškę dedame į dubenį. Įmušame kiaušinį. Beriame miltus, cukrų, druską ir apelsino žievelę. Visus ingredientus išmaišome, išminkome. Tešlą padalijame nedideliais gabalėliais ir apibarstome miltais. Tarp delnų suvoliojame rutuliukus ir priplojame. Varškėčius apvoliojame miltuose ir kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje, iš abiejų pusių.
Skaityk toliau
2019-06-07, 07:20
Lietinių blynų receptas
Gaminame. Lietiniai blynai Prieš gaminant lietinius blynus, kiaušinius ir pieną išimame iš šaldytuvo ir palaikome kambario temperatūroje, kad atšiltų.
Skaityk toliau
2019-06-06, 21:38
Itališki sausainiai. Jums būtinai patiks
Šie skanūs, minkšti, kvapnūs sausainiai nepaliks jus abejingus!
Šis receptas yra labai paprastas, o sausainiai giriami, ne vieną kartą. Kaip pasigaminti itališkus sausainius žiūrėkite vaizdo medžiagoje.
Skaityk toliau
2019-06-06, 21:12
Naminis kondensuotas pienas per 15 minučių
Ar vis dar perkate kondensuotą pieną parduotuvėse? Sužinojęs apie šį receptą nustojau tai daryti. Gaunasi labai skanus, o ruošiau tik 15 minučių. Be to, jis labai panašus į sovietinį sutirštintą pieną, kurio, deja, tokio parduotuvėje nebenusipirksi.
Skaityk toliau
|