- 07.06.2019
- 0.0 Reitingas
- 1164 Peržiūros
- Aptarti
Ingredientai:
- Varškė (geriau sausesnės, ne iš pakelių) - 300 g;
- Kiaušinis - 1 vnt.;
- Miltai - ~2-4 valgomieji šaukštai;
- Cukrus - 1-2 valgomieji šaukštai;
- Druska - žiupsnelis;
- Tarkuota apelsino žievelė - 1 arbatinis šaukštelis.
- Augalinis aliejus kepimui;
- Grietinė arba mėgstama uogienė patiekimui.
Gaminame. Varškėčiai su apelsino žievele
Varškę dedame į dubenį. Įmušame kiaušinį. Beriame miltus, cukrų, druską ir apelsino žievelę. Visus ingredientus išmaišome, išminkome. Tešlą padalijame nedideliais gabalėliais ir apibarstome miltais. Tarp delnų suvoliojame rutuliukus ir priplojame. Varškėčius apvoliojame miltuose ir kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje, iš abiejų pusių.
Kepti varškėčiai tiekiami su grietine ir/ar mėgstama uogiene. Skanaus!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau