Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal » » » 2019 » Birželio » 7

Kvapnūs varškėčiai su apelsino žievele

Kvapnūs varškėčiai su apelsino žievele. paranormal.lt

Ingredientai:

  • Varškė (geriau sausesnės, ne iš pakelių) - 300 g;
  • Kiaušinis - 1 vnt.;
  • Miltai - ~2-4 valgomieji šaukštai;
  • Cukrus - 1-2 valgomieji šaukštai;
  • Druska - žiupsnelis;
  • Tarkuota apelsino žievelė - 1 arbatinis šaukštelis.
  • Augalinis aliejus kepimui;
  • Grietinė arba mėgstama uogienė patiekimui.

Gaminame. Varškėčiai su apelsino žievele

Varškę dedame į dubenį. Įmušame kiaušinį. Beriame miltus, cukrų, druską ir apelsino žievelę. Visus ingredientus išmaišome, išminkome. Tešlą padalijame nedideliais gabalėliais ir apibarstome miltais. Tarp delnų suvoliojame rutuliukus ir priplojame. Varškėčius apvoliojame miltuose ir kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje, iš abiejų pusių.

Kepti varškėčiai tiekiami su grietine ir/ar mėgstama uogiene. Skanaus!

Čia galite rašyti savo nutikimą, istoriją, pamąstymus, sveikatos patarimą, receptą... Prisijunkite ir rašykite!
Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar