Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » Receptai » 2024 » Rugpjūčio » 9

Varškės spurgos keptuvėje: skanių kepinių be mielių receptas

Varškės spurgos keptuvėje: skanių kepinių be mielių receptas

Greitas tokio skanaus užkandžio receptas yra labai paprastas. 

Šie varškės spurgos su traškia plutele, apibarstyti cukraus pudra - puikus saldus užkandis prie arbatos ar kavos. Ir greitas tokio skanaus užkandžio receptas yra itin paprastas. Apie tai, kaip paruošti varškės spurgas su traškia plutele. 

Spurgų su varške receptas 

Ingredientai:

  • Miltai - 150 g; 
  • kiaušiniai - 2 vnt; 
  • varškė - 400 g 
  • grietinės - 2 valg; 
  • kepimo miltelių - 1 šaukštelis; 
  • cukraus - 2 šaukštai. 
  • druskos - žiupsnelis; 
  • cukraus pudros - 2-3 valgomieji šaukštai; 
  • augalinio aliejaus - kepimui. 

Kaip gaminti varškės spurgas 

  1. Savo skoniu toks užkandis primena varškėčius, tačiau dėl kepimo ypatumų turi kitokią tekstūrą. Pirmiausia paruoškite varškės masę spurgoms. 
  2. Tam varškę perkelkite į gilų dubenį, įmuškite kiaušinius ir sudėkite grietinę. Pirmiausia varškę išmaišykite šaukštu arba šakute, o tada kruopščiai išplakite mikseriu iki vientisos kreminės konsistencijos. 
  3. Po to įberkite druskos ir cukraus. Cukraus kiekį galima koreguoti pagal savo pageidavimus. Taip pat galite įberti žiupsnelį vanilinio cukraus - jis suteiks švelnesnį skonį ir papildys aromatą. 
  4. Palaipsniui supilkite miltus kartu su kepimo milteliais, kaskart kruopščiai išmaišydami mišinį. 
  5. Paruošta varškės spurgų tešla turi būti vientisa ir šiek tiek lipni. Norėdami formuoti varškės spurgas, patepkite rankas aliejumi, kad varškės masė neliptų prie pirštų. 
  6. Iš varškės masės suformuokite nedidelius rutuliukus. Vienai spurgai reikės maždaug 1-2 valgomųjų šaukštų mišinio. Atkreipkite dėmesį, kad kepdamos spurgos išsiplės. 
  7. Gilioje keptuvėje storomis sienelėmis įkaitinkite augalinį aliejų. Jo turi būti tiek, kad skystis apsemtų spurgas. 
  8. Kepkite spurgas apie 5-7 minutes, kepdami apverskite. Dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai. 
  9. Palaukite, kol šiek tiek atvės, ir apibarstykite cukraus pudra. 

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar

Nemokami skelbimai

TAIP PAT SKAITYKITE:
14.09.2024 laikas 14:01 Receptai Šaltalankių uogienė: sveikatos ir skanumo derinys
Vasaros metu norime mėgautis šviežiais vaisiais ir uogomis, tačiau šaltajam sezonui pasitikti turėtume pasirūpinti ir vitaminais. Šaltalankiai, nors ir mažiau pamėgti dėl savo rūgštaus ir astringentinio skonio, yra vieni maistingi...

Skaityti daugiau

11.09.2024 laikas 18:39 Receptai Karamelinis Tinginių Vyniotinis su Varške: Saldus Džiaugsmas!
Karamelinis tinginys – vyniotinis su varške – tai nepaprastai gardus desertas, sujungiantis klasikinio tinginio paprastumą su varškės gaivumu ir karamelės saldumu. Šis vyniotinis išsiskiria savitu skoniu ir tekstūra: karamelės sko...

Skaityti daugiau

11.09.2024 laikas 18:13 Receptai Nostalgijos sausainiai per mėsmalę: trapūs ir gardūs skoniai
Kiekvienas iš mūsų turi saldžių prisiminimų iš vaikystės – ir kas gali būti geriau nei prisiminti tuos momentus, gaminant naminius sausainius per mėsmalę? Šis receptas ne tik sugrąžins jums prisiminimus, bet ir suteiks galimybę pa...

Skaityti daugiau

18.09.2024 laikas 12:03 Kiaušinių šviežumas: kaip patikrinti ir išsaugoti ilgiau
Kiaušiniai yra kasdienių patiekalų pagrindas, tačiau kaip žinoti, ar jie vis dar tinkami vartoti? Sugedę kiaušiniai gali kelti rimtą pavojų sveikatai, todėl svarbu gebėti juos greitai atpažinti. Šiame straipsnyje aptarsime paprastus metodus, kaip pat...

Skaityti daugiau

18.09.2024 laikas 11:54 Moterų neištikimybės priežastys: psichologinės perspektyvos
Moterų neištikimybė dažnai siejama su įvairiais emociniais ir psichologiniais veiksniais. Tai ne tik fizinio potraukio stoka, bet ir gilesnių jausmų ir poreikių trūkumas. Suprasdami šias priežastis, galime geriau atpažinti problemas ir spręsti santyk...

Skaityti daugiau

18.09.2024 laikas 11:46 Kaip atpažinti nepatikimus vyrus ir apsaugoti save?
Santykiai gali būti sudėtingi, ypač kai nepastebime nepatikimų partnerių, kurie siekia tik savo naudos. Šiame straipsnyje aptarsime, kaip atpažinti vyrus, kurie gali būti ne nuoširdūs, ir kaip apsaugoti save nuo galimų emocinių ir finansinių nuostoli...

Skaityti daugiau