- 17.06.2019
- 0.0 Reitingas
- 2458 Peržiūrų
- Aptarti
Gardžių varškės spurgų receptas.
Ingredientai:
- 500 g varškės (geriau ne iš pakelio);
- 4 kiaušiniai;
- 5-6 valgomieji šaukštai cukraus;
- Truputėlis vanilinio cukraus;
- ~ 5-6 šaukštai miltų;
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių (be kaupo);
- Augalinio aliejaus virimui;
- Lydyto šokolado arba cukraus pudros.
Gaminame. Varškės spurgos
1. Varškę dedame į dubenį ir ištriname su cukrumi. Dedame kiaušinius ir gerai išmaišome.
2. Miltus sumaišome su kepimo milteliais, beriame į dubenį su varške ir gerai išmaišome. Tešla turi gautis tokia, kad maišyti šaukštu būtų sunku, tačiau dar įmanoma. Jeigu maišosi lengvai – dedame dar miltų.
3. Aliejų pilame į gilesnį puodą, įkaitiname. Šalia viryklės pasistatome indą su vandeniu, rankoms ir šaukštui sudrėkinti.
4. Sudrėkintu šaukštu kabiname nedidelį gabalėlį tešlos, drėgnomis rankomis formuojame spurgas ir metame į įkaitintą aliejų.
5. Virdamos varškės spurgos apsiverčia pačios. Išvirusias spurgas ištraukiame kiaurasamčiu ir dedame ant servetėlės, kad susigertų aliejaus perteklius.
Varškės spurgos apibarstomos cukraus pudra arba apšlakstomos lydytu šokoladu. Skanaus!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau