Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » 2019 » Birželio » 28
Stori blynai iš kefyro pagrindo. paranormal.lt
28.06.2019, 20:30
Stori blynai iš kefyro pagrindo

Labai greitas ir stebuklingas pusrytis! Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies. Sutepkite sviestu. Vienam blynui panaudokite apie ¼ puodelio tešlos ir kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Patiekite karštus su medumi ar sirupu. Skanaus!

Skaityk toliau
Kiaulienos karbonadas. paranormal.lt
28.06.2019, 18:26
Kiaulienos karbonadas

Gaminame. Kiaulienos karbonadas. Kiaušinį išplakame. Kiaulieną pjaustome 1,5-2 cm storio gabaliukais, gerai išmušame, apibarstome druska, pipirais, pavilgome kiaušinio plakinyje ir apvoliojame džiūvėsėliuose. Kepame įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Jau lėkštėje karbonadą apliejame tirpintu sviestu. Kiaulienos karbonadas gali būti tiekiamas su keptomis bulvėmis ar bulvių koše ir mėgstamomis salotomis. Skanaus!

Skaityk toliau
Varškėčiai su cinamonu. paranormal.lt
28.06.2019, 18:20
Varškėčiai su cinamonu
Gardžių varškėčių su cinamonu receptas. Virti varškėčiai patiekiami su tirpintu sviestu arba sviesto - grietinėlės padažu, šiek tiek pagardintu cukrumi. Abejais atvejais varškėčiai apibarstomi cinamonu. Skanaus!
Skaityk toliau
Grikių košė su kepintomis morkomis. paranormal.lt
28.06.2019, 18:14
Grikių košė su kepintomis morkomis

Gaminame. Grikių košė su kepintomis morkomis Grikius nuplauname. Puode užviriname 2 stiklines sultinio (arba vandens) ir suberiame grikių kruopas. Puodą uždengiame dangčiu ir kaitiname ant labai mažos ugnies apie 15-20 minučių, kol grikiai išvirs. Būtina stebėti, kad visiškai neišvirtų sultinys. Jei taip nutiko, reikia truputį dapilti karšto vandens. Skanaus!

Skaityk toliau