- 28.06.2019
- 0.0 Reitingas
- 1630 Peržiūrų
- Aptarti
Grikių košės su kepintomis morkomis receptas.
Ingredientai:
Gaminame. Grikių košė su kepintomis morkomis
Grikius nuplauname. Puode užviriname 2 stiklines sultinio (arba vandens) ir suberiame grikių kruopas. Puodą uždengiame dangčiu ir kaitiname ant labai mažos ugnies apie 15-20 minučių, kol grikiai išvirs. Būtina stebėti, kad visiškai neišvirtų sultinys. Jei taip nutiko, reikia truputį dapilti karšto vandens.
Morkas nuskutame, nuplauname ir sutarkuojame burokine tarka. Keptuvėje ištirpiname gabalėlį sviesto, pilame šlakelį augalinio aliejaus, įkaitiname, beriame tarkuotas morkas ir kepiname. Prieš pabaigą pagardiname druska, pipirais. Keptuvės turinį dedame į puodą su grikiais, išmaišome, uždengiame dangčiu ir paliekame 5 minutėms.
Skanaus!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau