2019-06-06, 13:20
Nostalgija. Labai paprastas skanių vaflių receptas
Sugrįžimas į vaikystę, kam mama kepė tokius vaflius. Gaminame. Vafliai.
Ištirpiname sviestą ir paliekame, kad atvėstų.
Kiaušinius išplakame, beriame cukrų, žiupsnelį druskos ir gerai išsukame mediniu šaukštu, kad cukrus ištirptų. Pilame atvėsusį sviestą, beriame po dalį miltų ir maišome, kol suberiame visus miltus.
Skaityk toliau
2019-06-06, 12:59
Beprotiškai skanių bulvinių blynų receptas
Gaminame. Bulviniai blynai Bulves nuskutame, nuplauname, sutarkuojame burokine arba smulkesne tarka. Nusunkiame susidariusį skystį (krakmolą gražiname atgal). Į bulvių tarkius įtarkuojame svogūną, pilame citrinos sultis, mušame kiaušinį, beriame miltus, druską, pipirus ir viską gerai išmaišome.
Skaityk toliau
2019-06-06, 12:52
Skanių varškės spurgų receptas
Gaminame. Varškės spurgos
Į dubenį dedame varškę, pertriname šakute, mušame kiaušinius, beriame druską, cukrų, vanilinį cukrų. Sodą nugesiname šlakeliu acto ir taip pat pilame į dubenį. Visus ingredientus gerai išmaišome, dalimis dedame miltus ir užmaišome spurgų tešlą. Tešla turi gautis gana minkšta.
Skaityk toliau
2019-06-06, 12:48
Kaip pasigaminti varškės blynus
Gaminame. Varškės blynai Į dubenį dedame varškę, mušame kiaušinius, beriame cukrų, žiupsnelį druskos ir išmaišome. Pilame kefyrą, beriame nubrauktą šaukštelį sodos, dalimis dedame miltus ir užmaišome blynų tešlą.
Skaityk toliau
2019-06-05, 19:50
Putlūs, sultingi beliašai su mėsa, o tešla kefyro!
Prisipažinkite, kad bent kartą gatvėje užuodę karštų pyragaičių kvapą su mėsa iš karto užsinorėjote jų paragauti. Bet kam juo pirkti kažkur gatvėje, jei galima pasigaminti namuose, namuose skanesni. Radau nuostabų vaizdo receptą, kuris papasakojo, kaip pasigaminti beliašus iš kefyro.
Skaityk toliau
2019-06-04, 21:34
Varškės pyragaičiai «Varškėčiai»
Manau, kad kiekviena mama savo vaikui gamina varškėčius, bet jie ne visada būna purūs ir minkšti. Aš jums pasakysiu, kaip greitai ir labai skaniai pasigaminti varškėčius. Labai svarbu, įtikti savo vaikams skaniais patiekalais.
Skaityk toliau
2019-06-02, 21:59
Šiuo receptu gaminu tik puodais – labai skanūs blynai!
Jie labai švelnūs ir išsipūtę – tirpsta burnoje! Suplakame raugintą pieno produktą su kiaušiniais, druska, cukrumi.
Įpilkite miltų su soda ir gerai sumaišykite. Išeis tiršta tešla, kuri lėtai slysta iš šaukšto. Dedame dubenėlį su tešla į puodą su karštu vandeniu 20 minučių. Tešla daugiau nebemaišome.
Kepame blynus įkaitintoje keptuvėje su aliejumi iš abiejų pusių, ant vidutinės ugnies.
Skaityk toliau
|