- 06.06.2019
- 4.3 Reitingas
- 5289 Peržiūrų
- Aptarti
Ingredientai:
- Bulvės - ~0,6 kg ;
- Kiaušinis - 1 vnt.;
- Svogūnas - 1 vnt.;
- Miltai - 1 valgomasis šaukštas su kaupu;
- Citrinos sultys - 1 arbatinis šaukštelis;
- Druska, malti juodieji pipirai;
- Augalinis aliejus kepimui.
Gaminame. Bulviniai blynai
Bulves nuskutame, nuplauname, sutarkuojame burokine arba smulkesne tarka. Nusunkiame susidariusį skystį (krakmolą gražiname atgal). Į bulvių tarkius įtarkuojame svogūną, pilame citrinos sultis, mušame kiaušinį, beriame miltus, druską, pipirus ir viską gerai išmaišome.
Keptuvėje įkaitintame aliejuje formuojame blynus ir kepame iš abiejų pusių kol gražiai apskrus.
Bulviniai blynai patiekiami su grietine, arba pieno - varškės padažu.
Pieno - varškės padažas
200 g varškės (skystesnės, pakeliuose) dėkite į dubenėlį, ištrinkite šakute ir atskieskite šlakeliu pieno. Pagardinkite druska ir gerai išmaišykite.
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau