- 28.10.2019
- 0.0 Reitingas
- 1062 Peržiūros
- Aptarti
Ingredientai:
Bulvės - ~1kg;
Kiaušinis - 1 vnt.;
Miltai - 2-3 valgomieji šaukštai;
Svogūnas - 1 vnt.;
Citrinis sultys - 1 arbat. šaukštelis;
Druska - žiupsnelis.
Įdarui:
Kiaulienos/kalakutienos faršas (lygiomis dalimis) - 350-400 g;
Svogūnas 1 vnt.;
Česnakas - 1-2 skiltelės;
Druska, malti juodieji pipirai, bazilikas, raudonėlis.
Augalinis aliejus kepimui.
Gaminame namuose. Bulviniai blynai su mėsos įdaru
Į mėsos faršą dedame prieskonius, tarkuotą svogūną, išspaustą česnaką ir išmaišome.
Bulves nuskutame, nuplauname, sutarkuojame, šiek tiek nusunkiame ir apšlaktome citrinos sultimis (po nusunkimo pasilikusį krakmolą dedame atgal į bulvių masę). Dedame kiaušinį, tarkuotą svogūną, beriame žiupsnelį druskos, išmaišome. Dedame 2-3 šaukštus miltų ir dar kartą išmaišome. Blynus formuojame rankomis arba tiesiai keptuvėje, jeigu bulvių masė gavosi skystesnė. Į blynų vidų dedame mėsos įdaro. Kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje, kol bulviniai blynai iškeps. Skanaus!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau