Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal » » » 2019 » Birželio » 4

Tinginiai virtinukai su bulvėmis

Tinginiai virtinukai su bulvėmis. paranormal.lt

​​​​​​Tiesiogiai per 10 minučių paruošiame tikrą gardumyną!

Ingredientai:

  • 400 g bulvių;
  • 150 g miltų;
  • 1 a. š. druskos;
  • 2-3 v. šaukštai augalinio aliejaus.

Padažas:

  • Viena svogūno galvutė;
  • 150 g šviežių šampinjonų;
  • 2 valgomieji šaukštai augalinio aliejaus.

kepiniai, virtinukai, bulvės, maistas, receptas, paranormal.lt

Gaminimas:

  1. Bulves verdam su lupenom. Ataušinam, nulupam ir sutrinam dubenėlyje.
  2. Pridedam druskos, sviesto ir darom piurė.
  3. Į piurė po truputį pilam miltus ir užmaišom minkštą, elastingą tešlą. Tešlos kiekį reguliuokite, jos gali prireikti daugiau, ar mažiau.
  4. Tešlą dalinam į kelias dalis ir iškočiojame „dešrelėmis“.
  5. Supjaustom dešreles nedideliais gabalėliais, apvoliojam miltuose ir prispaudžiam pirštu.
  6. Virtinukus verdam verdančiame vandenyje, pridėdami į jį druskos ir lauro lapą.
  7. Padažui smulkiai supjaustom svogūną, apkepinam įkaitintame augaliniame aliejuje.
  8. Grybus supjaustome ir dedame į keptuvę su svogūnu. Pakepinam porą minučių, kol iškeps.
  9. Kai tik virtinukai pakyla į puodo paviršių, juos traukiam kiaurasamčiu. Dedam juos į keptuvę su padažu, apkepinam iš visų pusių dvi minutes, pipirinam pagal skonį.

Padažą galima daryti iš spirgučių ir svogūno. Į tešlą aš įdėjau smulkiai supjaustytų žalumynų.

Čia galite rašyti savo nutikimą, istoriją, pamąstymus, sveikatos patarimą, receptą... Prisijunkite ir rašykite!
Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar