- 04.06.2019
- 0.0 Reitingas
- 2109 Peržiūrų
- Aptarti
Tiesiogiai per 10 minučių paruošiame tikrą gardumyną!
Ingredientai:
- 400 g bulvių;
- 150 g miltų;
- 1 a. š. druskos;
- 2-3 v. šaukštai augalinio aliejaus.
Padažas:
- Viena svogūno galvutė;
- 150 g šviežių šampinjonų;
- 2 valgomieji šaukštai augalinio aliejaus.
Gaminimas:
- Bulves verdam su lupenom. Ataušinam, nulupam ir sutrinam dubenėlyje.
- Pridedam druskos, sviesto ir darom piurė.
- Į piurė po truputį pilam miltus ir užmaišom minkštą, elastingą tešlą. Tešlos kiekį reguliuokite, jos gali prireikti daugiau, ar mažiau.
- Tešlą dalinam į kelias dalis ir iškočiojame „dešrelėmis“.
- Supjaustom dešreles nedideliais gabalėliais, apvoliojam miltuose ir prispaudžiam pirštu.
- Virtinukus verdam verdančiame vandenyje, pridėdami į jį druskos ir lauro lapą.
- Padažui smulkiai supjaustom svogūną, apkepinam įkaitintame augaliniame aliejuje.
- Grybus supjaustome ir dedame į keptuvę su svogūnu. Pakepinam porą minučių, kol iškeps.
- Kai tik virtinukai pakyla į puodo paviršių, juos traukiam kiaurasamčiu. Dedam juos į keptuvę su padažu, apkepinam iš visų pusių dvi minutes, pipirinam pagal skonį.
Padažą galima daryti iš spirgučių ir svogūno. Į tešlą aš įdėjau smulkiai supjaustytų žalumynų.
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau