- 05.06.2019
- 4.2 Reitingas
- 69101 Peržiūr
- Aptarti
Šaldytuve liko neišgerta kefyro stiklinė, o jūs nežinote, ką su ja daryti? Pasigaminkite šiuos skanius pyragėlius!
Be to šie pyragėliai paruošiami neįtikėtinai greitai, nereikia mielių, nereikia sugaišti laiko pasigaminti tešlą su mielėmis (paranormal.lt).
Sudėtis:
- Kefyras – 1 puodelis;
- Miltai – 4 puodeliai;
- Augalinis aliejus – 2 šaukštai;
- Cukraus – 2 šaukštai;
- Soda – 1 šaukštelis;
- Druska – 1 šaukštelis;
- Kiaušinis – 2 vnt.
Įdarui:
- Malta vištiena – 500 gramų;
- Pipirai (juodi) – ¼ šaukštelis;
- Druska – 1 šaukštelis.
Paruošimas:
- Pirmiausia pasigaminkite įdarą: į maltą vištieną įdėkite druskos ir pipirų. Sumaišykite.
- Atskirame inde sumaišykite kefyrą ir sodą. Mišinys turi suputoti, o kai reakcija baigsis, įdėkite cukraus, druskos, kiaušinius ir augalinio aliejaus. Sumaišykite mišinį, naudodami maišytuvą arba plakiklį.
- Palaipsniui pilkite miltus į plakamą mišinį, sumaišykite tešlą. Tešlos baigtumą lengvą nustatyti ji visiškai turi prarasti lipnumą.
- Toliau, tešlą supjaustome į nedidelius gabaliukus, iš kurių bus pagaminti pyragėliai.
- Kiekvieną tešlos gabaliuką užpildome pasigamintu įdaru, kraštus gerai sujungdami, kad įdaras neiškristu.
- Blynai kepami saulėgrąžų aliejuje. Iš kepimą lemia, apskrudimas. Pirma galite išbandydami, ar iškepęs faršas ir kiek trunka, toliau, kepdami tokį patį laiką.
Geriausias priedas prie šių pyragėlių bus grietinė.
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau