Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal » » » 2019 » Birželio » 5

Putlūs, sultingi beliašai su mėsa, o tešla kefyro!

Sultingi beliašai su mėsa iš kefyro

Prisipažinkite, kad bent kartą gatvėje užuodę karštų pyragaičių kvapą su mėsa iš karto užsinorėjote jų paragauti. Bet kam juo pirkti kažkur gatvėje, jei galima pasigaminti namuose, namuose skanesni.

Radau nuostabų vaizdo receptą, kuris papasakojo, kaip pasigaminti beliašus iš kefyro. (paranormal.lt)

Sudėtis

Tešlai:

  • 3-4 stiklinės miltų;
  • 2 kiaušiniai;
  • 1 puodelis rūgštaus kefyro (250 ml);
  • 2 šaukštai augalinio aliejaus;
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos;
  • 1 šaukštelis druskos;
  • 1 šaukštelis cukraus.

Įdarui:

  • 250 gramai sumalto faršo;
  • 2 svogūnai (250 gramų);
  • Druskos, pipirai.

Beliašai su mėsa iš kefyro. Paruošimas:

  1. Į kefyrą įdėkite sodos šaukštelį. Kad nejaustumėte tešloje sodos skonio, geriausia imti labiausiai rūgštų kefyrą.
  2. Suplakame du kiaušinius, įpilame cukraus ir druskos. Sumaišome.
  3. Į kiaušinio mišinį supilame kefyrą su soda.
  4. Miltus dedame po truputi, kad tešla būtų elastinga.
  5. Tešla dedame ant užbarstyto miltais stalo ir toliau minkome.
  6. Į tešla įdėkite 2 šaukštus augalinio aliejaus. Kruopščiai minkykite viską. Tai leis tešlai mažiau lipti.
  7. Tešla suformuojame į rutulį, uždenkite visą maistine plėvele ir palikite 20-30 minučių.
  8. Toliau, supjaustome svogūnus į mažus gabaliukus, kuo mažesni tuo geriau. Galite sumalti juos maišytuvu.
  9. Į susmulkintus svogūnus dedame druskos ir pipirus. Sumaišykite gautą mišinį rankomis taip, kad svogūnai galėtų pagaminti sultis.
  10. Gautus svogūnus dedame į mėsos faršą ir viską gerai sumaišome. Mūsų įdaras baigtas.
  11. Dabar, paimkite tešlą. Mes ją daliname į kelias mažas dalis ir pradedame formuoti beliašus.
  12. Stenkitės paplotėlio vidurys būtų storesnis, o kraštai – plonesni. Įdarą įdėkite į vidurį. Tešlos kraštus užsukame, kad gautume apvalius beliašus.
  13. Į keptuvė įpilkite aliejaus, kad apsemtu pusę beliašo ir šildome jį.
  14. Sumažinkite šilumą ir suformuotus beliašus dėkite į keptuvę. Kepkite kiekvieną pusę po 4 minutes iki rudos spalvos.
  15. Iškeptus beliašus dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad jis sugertu riebalų perteklių.

Viskas. Galite skanauti!

Maistas, beliašai, kepiniai, receptas, paranormal.lt

Beliašai gaunasi labai purūs ir maistingi. Smulkiau, kaip pasigaminti, žiūrėkite vaizdo medžiagą.

Čia galite rašyti savo nutikimą, istoriją, pamąstymus, sveikatos patarimą, receptą... Prisijunkite ir rašykite!
Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar