Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » Receptai – Patiekalai » 2019 » Birželio » 5

Putlūs, sultingi beliašai su mėsa, o tešla kefyro!

Sultingi beliašai su mėsa iš kefyro

Prisipažinkite, kad bent kartą gatvėje užuodę karštų pyragaičių kvapą su mėsa iš karto užsinorėjote jų paragauti. Bet kam juo pirkti kažkur gatvėje, jei galima pasigaminti namuose, namuose skanesni.

Radau nuostabų vaizdo receptą, kuris papasakojo, kaip pasigaminti beliašus iš kefyro. (paranormal.lt)

Sudėtis

Tešlai:

  • 3-4 stiklinės miltų;
  • 2 kiaušiniai;
  • 1 puodelis rūgštaus kefyro (250 ml);
  • 2 šaukštai augalinio aliejaus;
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos;
  • 1 šaukštelis druskos;
  • 1 šaukštelis cukraus.

Įdarui:

  • 250 gramai sumalto faršo;
  • 2 svogūnai (250 gramų);
  • Druskos, pipirai.

Beliašai su mėsa iš kefyro. Paruošimas:

  1. Į kefyrą įdėkite sodos šaukštelį. Kad nejaustumėte tešloje sodos skonio, geriausia imti labiausiai rūgštų kefyrą.
  2. Suplakame du kiaušinius, įpilame cukraus ir druskos. Sumaišome.
  3. Į kiaušinio mišinį supilame kefyrą su soda.
  4. Miltus dedame po truputi, kad tešla būtų elastinga.
  5. Tešla dedame ant užbarstyto miltais stalo ir toliau minkome.
  6. Į tešla įdėkite 2 šaukštus augalinio aliejaus. Kruopščiai minkykite viską. Tai leis tešlai mažiau lipti.
  7. Tešla suformuojame į rutulį, uždenkite visą maistine plėvele ir palikite 20-30 minučių.
  8. Toliau, supjaustome svogūnus į mažus gabaliukus, kuo mažesni tuo geriau. Galite sumalti juos maišytuvu.
  9. Į susmulkintus svogūnus dedame druskos ir pipirus. Sumaišykite gautą mišinį rankomis taip, kad svogūnai galėtų pagaminti sultis.
  10. Gautus svogūnus dedame į mėsos faršą ir viską gerai sumaišome. Mūsų įdaras baigtas.
  11. Dabar, paimkite tešlą. Mes ją daliname į kelias mažas dalis ir pradedame formuoti beliašus.
  12. Stenkitės paplotėlio vidurys būtų storesnis, o kraštai – plonesni. Įdarą įdėkite į vidurį. Tešlos kraštus užsukame, kad gautume apvalius beliašus.
  13. Į keptuvė įpilkite aliejaus, kad apsemtu pusę beliašo ir šildome jį.
  14. Sumažinkite šilumą ir suformuotus beliašus dėkite į keptuvę. Kepkite kiekvieną pusę po 4 minutes iki rudos spalvos.
  15. Iškeptus beliašus dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad jis sugertu riebalų perteklių.

Viskas. Galite skanauti!

Maistas, beliašai, kepiniai, receptas, paranormal.lt

Beliašai gaunasi labai purūs ir maistingi. Smulkiau, kaip pasigaminti, žiūrėkite vaizdo medžiagą.

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar

Nemokami skelbimai

TAIP PAT SKAITYKITE:
21.04.2024 laikas 11:58 Receptai – Patiekalai Švelnus, purus rabarbarų ir obuolių pyragas
Šis variantas toks paprastas, kad jį tikrai pagaminti net ir virtuvės naujokas. O galutinis rezultatas tikrai geras. Kiekvienas gabaliukas prie kavos susivalgo su didžiule šypsena. Pamėginkite!

Skaityti daugiau

21.04.2024 laikas 11:09 Receptai – Patiekalai Žirnienė su mėsos kukuliais, kurią visi girią!

Šiandien parodysiu Jums labai paprastą, bet itin skanią žirnių sriubą (kaip mano močiutė vadindavo - žirnienę) su mėsos kukuliais, bulvėmis ir morkomis. Ilgiausia proceso dalis, tai išmirkyti žirnius per naktį, kad jie greitai ...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 07:03 Receptai – Patiekalai Pilno grūdo avižinių dribsnių ir razinų sausainiai
Labai paprastai pagaminami, bet be galo gardūs sausainiai. Jeigu Jūs esate iš tų, kuriems razinos galėtų išvis neegzistuoti, tada naudokite džiovintas spanguoles arba kitas džiovintas mėgstamas uogas. Avižinių dribsnių bei razinų ...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau