- 07.06.2019
- 0.0 Reitingas
- 4001 Peržiūr
- Aptarti
Šie sausainukai tiesiog ištirpsta burnoje! Labai skanūs, jums patiks.
Sudėtis:
- Miltai – 150 g;
- Grietinė – 60 g;
- Sviestas – 45 g;
- Kepimo milteliai – 0,5 šaukštelis;
- Kiaušinio trynys – 1 vnt.
Įdaras:
- Varškė 9% (pasta) – 150 g;
- Cukrus – 50 g;
- Kiaušinių baltymas – 1 vnt;
- Miltai – 1 šaukštas (su kaupu);
- Grietinė – 1 šaukštas.
Paruošimas:
1. Išsijokite miltus su kepimo milteliais plačiame dubenyje, įdėkite sviesto, supjaustyta į gabalus, viską suminkome rankomis (paranormal.lt).
2. Tada mes ją padarome kalno formos, jo viduryje padarome įgilinimą ir dedame trynį ir grietinę.
3. Sumaišome tešlą, ji turėtų tapti elastinga ir nelipti prie rankų. Suvyniokite ją į plėvelę ir bent pusę valandos įdėkite į šaldytuvą.
4. Užpildymui: sumaišykite visus ingredientus maišytuvu tolygiai.
5. Tešlą išimame iš šaldytuvo, paliekame 15 minučių kambario temperatūroje. Tada iškočiojame tešlą, 2-3 mm storio, stačiakampio formos ant pabertų miltų. Sutepame ją varškės mišinio įdaru ir suvyniojame, kaip vyniotinį, po to supjaustome į 2-3 cm gabalėlius.
6. Nupjautas vietas, šonus, apiberiame miltais ir cukrumi, sausainius sudedame šalia vienas kito, kepimo skardoje ant padengto kepimo popieriaus. Kepkite 180 ° C temperatūroje 30 minučių. Atvėsinkite paruoštus sausainius ir pabarstykite gausiai cukraus-vanilės milteliais.
Labai tinka prie arbatos! Skanaus!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau