Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal » » » 2019 » Birželio » 7

Purūs ir švelnūs sausainiai „Varškės švelnumas“. Labai skanus

Purūs ir švelnūs sausainiai „Varškės švelnumas“. Labai skanus

Šie sausainukai tiesiog ištirpsta burnoje! Labai skanūs, jums patiks.

Sudėtis:

  • Miltai – 150 g;
  • Grietinė – 60 g;
  • Sviestas – 45 g;
  • Kepimo milteliai – 0,5 šaukštelis;
  • Kiaušinio trynys – 1 vnt.

Įdaras:

  • Varškė 9% (pasta) – 150 g;
  • Cukrus – 50 g;
  • Kiaušinių baltymas – 1 vnt;
  • Miltai – 1 šaukštas (su kaupu);
  • Grietinė – 1 šaukštas.

Paruošimas:

1. Išsijokite miltus su kepimo milteliais plačiame dubenyje, įdėkite sviesto, supjaustyta į gabalus, viską suminkome rankomis (paranormal.lt).

2. Tada mes ją padarome kalno formos, jo viduryje padarome įgilinimą ir dedame trynį ir grietinę.

3. Sumaišome tešlą, ji turėtų tapti elastinga ir nelipti prie rankų. Suvyniokite ją į plėvelę ir bent pusę valandos įdėkite į šaldytuvą.

4. Užpildymui: sumaišykite visus ingredientus maišytuvu tolygiai.

5. Tešlą išimame iš šaldytuvo, paliekame 15 minučių kambario temperatūroje. Tada iškočiojame tešlą, 2-3 mm storio, stačiakampio formos ant pabertų miltų. Sutepame ją varškės mišinio įdaru ir suvyniojame, kaip vyniotinį, po to supjaustome į 2-3 cm gabalėlius.

6. Nupjautas vietas, šonus, apiberiame miltais ir cukrumi, sausainius sudedame šalia vienas kito, kepimo skardoje ant padengto kepimo popieriaus. Kepkite 180 ° C temperatūroje 30 minučių. Atvėsinkite paruoštus sausainius ir pabarstykite gausiai cukraus-vanilės milteliais.

Labai tinka prie arbatos! Skanaus!

Čia galite rašyti savo nutikimą, istoriją, pamąstymus, sveikatos patarimą, receptą... Prisijunkite ir rašykite!
Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar