- 02.01.2020
- 0.0 Reitingas
- 2017 Peržiūrų
- Aptarti
Ingredientai:
Tešlai:
300 g. miltų;
1 a.š. druskos;
1 a.š. kepimo miltelių;
2 v.š. malto imbiero;
0,25 a.š. malto kvapiojo pipiro;
1 a.š. cinamono;
115 g. sviesto;
50 g. rudojo cukraus;
1 kiaušinis;
250 g. melasos;
120 g. pasukų;
2 v.š. tarkuoto šviežio imbiero.
Kremui:
170 g. kreminio sūrio;
5 v.š. sviesto;
1 a.š. vanilės ekstrakto;
žiupsnis druskos;
250 g. cukraus pudros.
Gaminimas:
1. Birius tešlos ingredientus sumaišykite dubenyje.
2. Atskirame inde kambario temperatūros sviestą išsukite su ruduoju cukrumi ir kiaušiniu. Į ruošiamą masę po truputį berkite prieš tai sumaišytus birius produktus, supilkite melasą, pasukas, tarkuotą imbierą ir viską išmaišykite iki vientisos masės.
3. Dėkite po šaukštą tešlos ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepkite 10 minučių iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
4. Paruoškite kremą. Išmaišykite visus produktus, jį tepkite ant vienos sausainio dalies ir uždenkite kita. Skanaus!
Kaip pasigaminti imbierinius sausainius su kremo įdaru žiūrėkite vaizdo įraše:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau