- 20.11.2019
- 0.0 Reitingas
- 2351 Peržiūr
- Aptarti
Ingredientai:
Sviestas arba margarinas - 90 g;
Miltai - ~200 g;
Grietinė - 100 g;
Kepimo milteliai - 1 a. šaukštelis;
Vanilinis cukrus - 0,5 a. šaukštelio;
Cukrus.
Gaminame. Naminiai sausainiai
Sviestą ir grietinę išimame iš šaldytuvo ir palaikome kambario temperatūroje 2-3 valandas. Orkaitę įjungiame kaisti iki 180 laipsnių. Skardą išklojame kepimo popieriumi.
Į dubenėlį dedame sviestą, grietinę, beriame kepimo miltelius, vanilinį cukrų, dalimis beriame miltus, užminkome sausainių tešlą. Tešla turi būti gana minkšta, tačiau nebelipti prie rankų ir paviršiaus, ant kurio ją minkome (tai reguliuojame miltais). Susukame tešlą į maistinę plėvelę ir dename į šaldytuvą maždaug valandai.
Po valandos iš tešlos kočiojame lakštą ir formelės pagalba gaminame sausainukus. Vieną sausainio pusę dedame į cukrų ir kita puse dedame ant skardos. Šauname į orkaitę ir kepame kol gražiai apskrus.
Kepimo metu būtinai sekite, kad sausainiai nepradėtų degti. Skanaus!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau