Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2021 » Spalio » 24

Austrijoje neskiepytieji uždaromi namuose, tačiau Kanadoje ir KLR, kaip teigiama, yra dar blogiau

Austrijos kancleris Alexanderis Schallenbergas teigia, kad svarsto galimybę izoliuoti žmones, kurie nebuvo paskiepyti nuo koronaviruso, jei atvejų skaičius ir toliau didės, praneša "Associated Press", rašo thehill.com.

Penktadienį vykusiame susitikime su šalies vadovais J. Schallenbergas sakė, kad šalis apribos galimybę skiepytiems asmenims patekti į verslą, jei intensyviosios terapijos skyriuose COVID sergančių pacientų skaičius sudarys 25 proc. viso šalies intensyviosios terapijos skyrių pajėgumo, t. y. 500 lovų.

Neskiepytiems Austrijos gyventojams bus leista palikti savo namus tik dėl tam tikrų priežasčių, jei intensyviosios terapijos skyriuose pacientų skaičius pasieks 600 lovų arba trečdalį visų vietų, pridūrė AP.

"Pandemija dar neatsispindi užpakalinio vaizdo veidrodyje", - sakė A. Schallenbergas, pranešė AP. "Netrukus susidursime su neskiepytų žmonių pandemija."

Agentūros "Bloomberg" duomenimis, šiuo metu Austrijoje intensyviosios terapijos skyriuose yra 220 lovų. Vidutinis septynių dienų atvejų skaičius šią savaitę buvo 2869, o spalio 1 d. - 1830.

"Bloomberg" pažymi, kad kiek daugiau nei 65 proc. austrų gavo bent vieną koronaviruso vakcinos dozę, o 62 proc. yra visiškai paskiepyti.

Šalis atsilieka nuo daugumos Vakarų Europos šalių, tačiau gerokai lenkia Rytų Europos šalis, kurios pastaruoju metu kovojo su infekcijomis.

P komentaras: Visi didieji visų ir net ne tokių didžiųjų šalių bosai kažkur giliai viduje turi moteriškąją lytį. Žodžiai "JEI" ir "GALI būti", kuriuos ištaria vadovai, turi būti suprantami kaip vienareikšmiškas TAIP. Taigi, jei ponas Schallenbergas sako "jei 600 lovų" ir visa kita - nereikia būti brangaus krištolinio rutulio savininku, kad netrukus paskelbtuose skaičiuose nematytumėte ieškomo skaičiaus. Be to, įėjimai nebus suvirinami griežtai tik pasiekus 600 gultų, o ponas Schallenbergas vis tiek sulūš kaip tikra dama ir išleis dekretą, kai gultų bus 700 ar 800. Ir tada jo puikią iniciatyvą perims visi. 

Vis dėlto, kad ir kaip stengtųsi ponas Shallenbergas, kad ir kaip stengtųsi gauti apdovanojimą pandemijos fronte, jis yra toli nuo Kanados. Ten, pasak vietos tinklaraštininkų, ketinama panaikinti vairuotojo pažymėjimą, kuris pakeis skiepų pasą. Matyt, stebuklingojo šūvio kūrėjai jau pažengė taip toli, kad, kaip "Matricoje", gali įšvirkšti gebėjimą vairuoti automobilį tiesiai į kraują

Vyrukas, kuris pasakoja visus šiuos baisius gandus, pats yra ne iš Kanados, o iš Jamaikos, jam rašo kanadiečiai. Tačiau, pasak jo, pačioje Jamaikoje statomi centrai neskiepytiems asmenims. Statybų vaizdo įrašų nėra, tačiau Kinijoje jų yra tiek daug, kad laikas nuo laiko pasirodo klipai ir galima pamatyti kovos su pandemija mastą:

Mums ypač patinka tvora, kuri yra tokia aukšta, kad joks virusas negali jos peršokti. Ir nors tokios tvoros šiek tiek gąsdina kinus, dar labiau gąsdina šalių, kuriose tokios tvoros dar nestatomos, gyventojus, nes jie užsimena, kad tvorų neprireiks, kad kova su pandemija bus kažkokia radikalesnė, todėl laukiame tolesnių įvykių. 

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
14.12.2017 laikas 15:14 Receptai – Patiekalai Šlapimą varantis nuoviras (kadagio, rugiagėlių, šventagaršvės)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Inkstus. Ingredientai: kadagio uogų, rugiagėlių žiedų, vaistinės šventagaršvės.

Skaityti daugiau

14.12.2018 laikas 10:01 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai kaip gydytis svarainiais

Svarainiai liaudies medicinoje, svarainiais, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina. Liaudies medicinos specialistai rekomenduoja vartoti svarainius sergant skrandžio arba žarnyno veiklos sutrikimai...

Skaityti daugiau

25.08.2018 laikas 13:28 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Suskilusių kulnų gydymui
Suskilę (įtrūkę) kulnai liaudies medicinoje, Suskilę (įtrūkę) kulnai, receptai nuo suskilusių kulnų, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis....

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau