Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2021 » Gruodžio » 4

Gydomasis sirupas kepenims, inkstams ir virškinimo traktui

"Turėjau kaimyną, kuris mėgo išgerti daug, labai daug. Ji buvo taip nuo jo priklausoma, kad susirgo kepenų ciroze. Ji ilgai gydėsi, kelis kartus gulėjo ligoninėje, tačiau visiškai pasveikti nepavyko.

Tada jai buvo išrašytas receptas, kuris visiškai išgydė kepenų cirozę. Paaiškėjo, kad juo galima gydyti beveik visas kepenų, inkstų ir virškinamojo trakto ligas.

Gydomojo sirupo receptas.

Sirupui paruošti reikės paimti 2 puodelius tik kraujažolės žolės žiedų ir bitkrėslės žiedų. Pabrėžiu, kad reikia imti tik šių augalų žiedus, be lapų ir stiebų.

Į emaliuotą indą sudėkite kraujažolių ir vaistinių raktažolių žiedus ir užpilkite 2 litrais šalto vandens. Uždenkite puodą dangčiu ir palikite 24 valandas kambario temperatūroje.

Tada pastatykite keptuvę ant ugnies, bet neužvirkite. Nukelkite nuo ugnies, kai puodo dugne pasirodys pirmieji burbuliukai (kol vanduo dar neužvirė). Palikite mirkti dar 4-5 valandas. Tuomet pakartokite tą pačią procedūrą: uždėkite ant ugnies, bet neužvirkite. Nuimkite nuo ugnies ir nuovirą perkoškite per tris marlės sluoksnius.

Gautą skysčio kiekį išmatuokite 1 l stiklainiu. Į kiekvieną litrą skysčio įberkite 3 puodelius cukraus ir virkite šį mišinį 6-8 minutes ant silpnos ugnies. Verdant susidariusias putas reikia pašalinti. Nuimkite puodą nuo ugnies, šiek tiek atvėsinkite ir į dar šiltą sirupą įpilkite 2 valgomuosius šaukštus natūralaus medaus su kaupu. Kruopščiai išmaišykite medų, kad jis visiškai ištirptų. Supilkite į švarų stiklainį, atvėsinkite ir laikykite šaldytuve.

Vartojimo būdas: gerti 2 kartus per dieną - ryte ant tuščio skrandžio ir vakare pusvalandį prieš miegą po 25 g. 21 dienos kursas. Po to 7 dienų pertrauka ir vėl 21 diena. Tada vėl 7 dienų pertrauka - ir vėl gerkite gydomąjį sirupą 21 dieną. Labai svarbu gerti 3 kartus, kad poveikis būtų geriausias.

Per 21 dieną išgerkite 1 litrą sirupo.

Kad ateityje nereikėtų gerti kraujažolių ir bitkrėslės žiedų sirupo, 2 kartus per metus po 1 litrą - pavasarį ir rudenį.

Kontraindikacijos - cukrinis diabetas.

PRIEŠ VARTODAMI BET KOKĮ VAISTĄ, PRIEMONĘ AR GYDYMĄ VISADA PASITARKITE SU GYDYTOJU!

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
30.08.2019 laikas 19:39 Receptai – Patiekalai Vyniotinis „Napoleonas“. Skanesnio ir greitesnio nieko nebandžiau

Labai patariu pasigaminti! Pabandykite pasigaminti tortą „Napoleonas“ – nepasigailėsite! Šis skanus pyragas susideda tik iš 3 ingredientų. Skanus, švelnus ir tiesiog tirpsta burnoje.

Skaityti daugiau

31.08.2018 laikas 09:26 Receptai – Patiekalai Plaukų slinkimas. Liaudiški patarimai plaukų gydymui
Plaukų slinkimas liaudies medicinoje, Plaukų slinkimas, receptai nuo plaukų slinkimo, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

15.06.2019 laikas 12:09 Receptai – Patiekalai Klasiški kotletukai

Paprastas ir labai geras receptas! Išsamus gaminimo būdas, kaip pasigaminti labai skanius kotletus žiūrėkite žemiau esančiame vaizdo įraše. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau